reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milagros [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Ewunka za Jajka [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Gosia321 do boju [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Reszcie miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam podana jedna 5 dniowa blastocyste dlatego mam taką trudna ciąże znalazłam się w tym 1% takie miałam szczęście

To jest podwójne szczęście!

Napewno o wszystkim sie dowiem w swoim czasie, ale ze forum magiczne jest, to dziewczyny szczęśliwe mamy, zalecenia po transferze [emoji173]️ prosze napisać [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miłego dnia powodzenia dzisiaj trzymam mocno kciuki :)
Rybka doczytalam ze ty w trojpaku jestes:-) nie martw sie, moja bratanica zaczela wychodzić na swiat w 32tc przetrzymali ja do 35tc :-) u mnie w szpitalu "trudnych przypadlkow" bo to 3stopien referencyjnosci mówi sie o ciąży donoszonej juz w 36tc. Jak mi się szyja skrucila i wylądowałam w 33tc w szpitalu to powiedzieli ze będą spowalniać jakby co. Jednak jak sie nie da to oni mniejsze maluchy na swiat przyjmowali:-) na pewno ciaze bliźniacze to inna bajka, bo jedno lozysko na dwoje, wiec rodzą sie serio maluszki. Byleby jakos przetrwać:-) odpoczywaj teraz bo potem bedzie hardcore z dwójeczka. Ja mam jednego terroryste i dopiero staje na nogi:-)

Do góry