reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• 250x250.jpeg
    250x250.jpeg
    13,9 KB · Wyświetleń: 67
Biorę tylko lutinus. Zarówno mój lekarz prowadzący, jak i ten dzisiejszy powiedzieli, że mam nie zwiększać dawki.
Plamiłam wczoraj -17 dpt trzydniowych zarodków. Lekarz też zasugerował, że to z przekrwienia macicy, bo dziś już nie znalazł śladu krwi.
Z estrofemu mam schodzić powoli, na razie do 1 tabletki (biorę teraz 3x1). Kazał mi od jutra odstawić encorton. Resztę mam brać dalej - fragmin do skończenia opakowania, czyli jeszcze 10 dni.
Wg moich wyliczeń mam dziś 5t3d, więc może faktycznie będę to wszystko jeszcze brała przynajmniej do końca tygodnia, a potem odstawię ten encorton i zmniejszę estrofem.
Dziękuję Ci bardzo za pomoc :)
Odgrzebalam moja karte ciąży do skończonego 7tc bez zmian estrofem 3x1. Luteina podj 3x2 utrofesran odpowiednik lutinusa 3x 1. Odstawiamam po 1tal na tydzień. Na poczatku estrofem potem luteina podjezykowa i na końcu lutinus. W efekcie do 19tc brałam. Ogólnie progesteron sie bierze do 30tc potem jak cos si dzieje to nie ma sensu juz..

reklama
Kurcze dzwoniłam do kliniki w szpitalu żeby móc przepisami lutinus jeszcze a oni że po co ze nie potrzebne że tylko 14dni od punkcje powinno się brać ze musi się z lekarzem skonsultować czy się zgodzi na to żeby dalej przepisać [emoji34] że jak jest wszystko dobrze to nie ma potrzeby a skąd oni mogą wiedzieć jak żadnego badania mi nie robili od dnia transferu teraz na usg się okaże co się dzieje ani progesteronu nikt nie sprawdzał ani bety jedynie co to dzwoniłam że robiłam badanie z krwi i że się udalo to nawet się nie zapytali jaki wynik

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry