reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ema51 mój mąż marzył o bliźniakach:-) ja bym wzięła po jednym, ze względu na powodzenie procedury i komplikacje płynące z ciąży mnogiej. Jeżeli chodzi o marzenia(o bliźniakach) i pieniążki to wzięłabym oba w tym samym cyklu:-)

hello:-) jak tam starania? jak idzie? w skrócie poproszę.. Jak cos przegapiłam to przepraszam. A robal, rośnie już przekroczył normy krajowe. Dorodny ten mój syn:-) A ty jak się czujesz psychicznie?
Ja zaczęłam właśnie podejście nr 3 .....
Psychicznie na razie dobrze gotowa. Mam stracha ale tak sobie wmowilam ze musi być dobrze .....
Jutro idę na podgląd 1 po 4 dniach i tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać. .... czy już będzie coś widać. .... ostatnio po 5 dniach miały chyba 7-8 mm .
Jak będą zarodki biorę 3 ;)
A Ty nie myślisz o braciszku. ?
No i nie mów ze nie czytasz nas co dzień :o:oskandal :D

Bylam sisiu i znow na papierze pojawila sie zywa krew. Dzwonilam do swojego profesorka i w poniedzialek mam jechac na wizyte mowi ze to we wczesnej ciazy tak bywa ale jak by sie nasililo to mam jechac na IP narazie mam lezec.

reklama
Do góry