reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry dziewczyny☺☺☺
Witam wszystkie nowe dziewczyny

Kasia ✊✊✊ za duzy przyrost bety
Gosiu bardzo sie ciesze ze i ty juz blizej di swego szczescia

Czesc Dziewczyny,
Jestem poczatkujaca w temacie.
podchodze do in vitro pierwszy raz i mam wrazenie ze bladze we mgle.
Bylam w klinice w Bialymstoku i prof kazal mi brac w 21dc Gonapeptyl a potem od 5dc 150j GonalF + 75j Menopur. Troche mnie to przeraza - te zastrzyki, caly proces.
Ale chce miec malenstwo wiec bede dzialac. Zaczynam od 15 wrzesnia.
Potem mam w 11dc przyjechac na wizyte.
Powiedzcie prosze jak to bylo u was? Ile to trwa po wizycie w 11dc do pobrania jajeczek (ktory dc?) i potem transfer (ktory dc?). Co ile dni wizyty?
Naprawde sie ciesze ze Was znalazlam!

Widze ze leczysz sie u tego samego prof co ja i idziesz tskim samym programem co ja za pierwszym razem tylko ja zamist menopuru bralam dalej gonapeptyl.
Powodzenia

Kathrina wysokiej bety :*
Mam pytanie do dziewczyn po crio. Czy podobnie jak ja odczuwacie znaczące różnice w samopoczuciu?
Po transferze po stymulacji szybko zaczęły mnie boleć piersi, byłam dość długo ociężała i spuchnięta. Ponadto ciągnął mnie przez kilka dni brzuch.
Tym razem cisza.
Zero bólu piersi, brzuch boli odrobinkę, ale wszelki wypadek biorę nospę (poprzednio nie brałam w ogóle).
Ogólnie czuję się po prostu swietnie :-)
Dodam, że dziś jest 5dpt.

Życzę wszystkim udanego dnia i rewelacyjnych wyników wszystkich działań!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czulam sie bardzo dobrze...nie mialam zadnych objawow...

reklama
Do góry