8tys
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Myślałam ze chodzi o kariotyp, cos zle zrozumiałam... Sorry
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Pewnie tak zapomniala zablokowac
Jesteśmy w promocji
To chyba wtedy jak nas annemarii odblokowala byśmy zmieniły swoje historie.
W promocji to my bedziemy po stymulacji ty w promocji 3 a ja 2 w jednym
gosia321
Oo skurw....Jestem załamana lekarz mi powiedział że da mi zwolnienie na dwa tyg na początek a później na 50% do pracy a ja mowie ze to za duży stres że pracuje fizycznie w firmie sprzyjającej i nie po to tyle lat się starałam żeby teraz z powodu stresu stracić to co mam to mi powiedział że mogę poszukać innej pracy lub się zwolnić gdzie to jest moja stała praca jestem w szoku załamalam się tak że beczalam jeszcze jak wychodziłam od niego nie mogłam się ogarnąć później dostałam jakiś skurczy to jakiś koszmar jest [emoji24][emoji24] muszę poszukać nowego lekarza bo ten to młody w moim wieku może jak on w ogóle mógł mi tak powiedzieć [emoji22] akurat teraz jak się udało to mój kochany lekarz musiał przejść na emeryturę a mi dali jakiegoś obsranego początkującego lekarza który boi się wystawić zwolnienie bo nie ma podstaw do tego [emoji17]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia nie denerwuj sie znajdz nowego gina
Hmm nie wiem jak to u was jest w prawie ale w Pl to wlasnie pozniejsze zwolnienia sa na 100%
Ewunka
To tu wstawiam słownik zbiór bardzo ciekawych rzeczy .
A do naszych historii jak ktoś chce przeczytać dopisać swoją to pisać do Gosi puki ma promocje
A do naszych historii jak ktoś chce przeczytać dopisać swoją to pisać do Gosi puki ma promocje
Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.Kawa zrobiona
Po 3 miesiącach juz ja nawet Lubie tak samo jak zwykła
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Z 3 miesiace. Ja po laparo czekalam 4
Ewunka
Zosia87
Tutaj chodzisz do rodzinnego i on cie bada na początku a później wysyła dalej jak jest podstawa do tego. Tego mam od 1.09 i on ma 31 lat właśnie sprawdziłam więc pewnie boi się że może mieć nieprzyjemności bo tutaj praca to nie choroba i koleżance lekarz zalecił treningi i ćwiczenia na siłowni jak poszła że źle się czuję bo w ciąży jest. Boję się trafić na kolejnego palanta może trzeba do starego wygi iść jakiegoś, tak bardzo się boję.Oo skurw....
Zosia nie denerwuj sie znajdz nowego gina
Hmm nie wiem jak to u was jest w prawie ale w Pl to wlasnie pozniejsze zwolnienia sa na 100%
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Z 3 miesiace. Ja po laparo czekalam 4
Matko to wszystko znowu się przeciągnie w czasie ale jak mus to mus.
A czy długo dochodzilas do siebie po laparo?
I czy w ogóle była Ci potrzebna, bo coś usuwalas?
Podziel się: