reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem załamana lekarz mi powiedział że da mi zwolnienie na dwa tyg na początek a później na 50% do pracy a ja mowie ze to za duży stres że pracuje fizycznie w firmie sprzyjającej i nie po to tyle lat się starałam żeby teraz z powodu stresu stracić to co mam to mi powiedział że mogę poszukać innej pracy lub się zwolnić gdzie to jest moja stała praca jestem w szoku załamalam się tak że beczalam jeszcze jak wychodziłam od niego nie mogłam się ogarnąć później dostałam jakiś skurczy to jakiś koszmar jest [emoji24][emoji24] muszę poszukać nowego lekarza bo ten to młody w moim wieku może jak on w ogóle mógł mi tak powiedzieć [emoji22] akurat teraz jak się udało to mój kochany lekarz musiał przejść na emeryturę a mi dali jakiegoś obsranego początkującego lekarza który boi się wystawić zwolnienie bo nie ma podstaw do tego [emoji17]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja 4 lata siedzę w tej robocie bo ciągle że ciąża będzie że starania że chorobowe że jest to stała praca i żeby nie kombinować bo z innej mnie zwolnia jak będę na zwolnieniach bo kto będzie chciał zatrudnić na stałe takiego pracownika a tu takie coś jestem załamana [emoji22]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros, pisałaś o defekcie genetycznym kilku z Twoich zarodków. Robiłaś przed stymulacją badania genetyczne? Kariotypy? Czy wyszły ok? Skąd tyle nieprawidłowych zarodków?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy kariotypy prawidlowe. Wszystko ok, tylko zrobilismy bo balismy sie, ze tyle staran a tu moze nam sie inna tragedia stac bo jestesmy po 30...

Podobno wynik ok. W naturze tyle chorych jest. U nas wyszlo 40%. Stad ciaze biochemiczne i niepowodzenia niektore...

Psychicznie nie dam rady kolejnej biochemicznej stad chcialam prawdopodobienstwo zmniejszyc

Raczej nie bo tam nie bylo krwi...tylko bezowo...kawa z mlekiem luteina...bete zrobie w przyszlym tyg...nie mam sily teraz...a ty motylku jak sie czujesz i kiedy robisz?
Dziękuję, w miarę OK. Plecy trochę mniej bolą. Na betę pójdę w przyszłym tygodniu, na razie czekam.

Ale ze mnie gapa zapomniałam :)
Słownik in vitro jest dla wszystkich prawda. ?
Tak :)

reklama
Do góry