butterfly1331
Moderator
A co byś chciała wiedzieć?Witam ,czy ktoras z Was wie cos na temat GYNCENTRUM w Katowicach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co byś chciała wiedzieć?Witam ,czy ktoras z Was wie cos na temat GYNCENTRUM w Katowicach?
Juz mnie nie opieprzajcie...ale brzuch boli a luteina jak zawsze wyplywalabiala tak teraz wyplywa brazowa...
Możesz tam wejść tylko, jeśli jesteś członkiem grupy. Admin (Annmarie lub Gosia) musi Ci wysłać zaproszenie.3mam kciuki , zeby jednak to były mylne objawy .
Ciagle mi wyskakuje, ze wątek został usunięty przez administratora...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie bo tam nie bylo krwi...tylko bezowo...kawa z mlekiem luteina...bete zrobie w przyszlym tyg...nie mam sily teraz...a ty motylku jak sie czujesz i kiedy robisz?Ewcia ma rację, to może być wszystko, późna implantacja też się zdarza. Tak było przy blastce u Rybki, więc nie trać nadziei. Może jednak lepiej zrobić tę betę?
Ale ze mnie gapa zapomniałamMożesz tam wejść tylko, jeśli jesteś członkiem grupy. Admin (Annmarie lub Gosia) musi Ci wysłać zaproszenie.
Właśnie ja nie miałam krwi tylko taka beżowa kawa z mlekiem luteina jak miałam implantacji także spokojnieRaczej nie bo tam nie bylo krwi...tylko bezowo...kawa z mlekiem luteina...bete zrobie w przyszlym tyg...nie mam sily teraz...a ty motylku jak sie czujesz i kiedy robisz?