reklama
Wlasnie dziś powinnam dostać @ a bol brzucha przeszedł mi juz wczoraj wieczorem i zamiast @ mam straszne mdłości i zawroty głowy, nie wiem czy to brak leków tak działa na moj organizm.
Dzis pojechałam po wypis i zobaczyłam, że z 8 moich komorek , 5 było zdegenerowanych i teraz ciekawi mnie jaka może być tego przyczyna...
Dzis pojechałam po wypis i zobaczyłam, że z 8 moich komorek , 5 było zdegenerowanych i teraz ciekawi mnie jaka może być tego przyczyna...
Ewunka
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/nasze-historie.1045/
Nowe dziewczyny mamy tu takie cudo jak nasze historie tam wszystko o nas .
Jest też słownik in vitro co wolno co nie wolno co mówią badania .
To tak dla ciekawszych .
Miłego dnia i miłej lektury
Nowe dziewczyny mamy tu takie cudo jak nasze historie tam wszystko o nas .
Jest też słownik in vitro co wolno co nie wolno co mówią badania .
To tak dla ciekawszych .
Miłego dnia i miłej lektury
gosia321
Nie po odstaeieniu lekow gdzies w 4-5 dniuDziewczyny czy po nieudanym transferze dostaliście w terminie @ ?
Wlasnie dziś powinnam dostać @ a bol brzucha przeszedł mi juz wczoraj wieczorem i zamiast @ mam straszne mdłości i zawroty głowy, nie wiem czy to brak leków tak działa na moj organizm.
Robilas kariotypy i inhibine b??
Kariotypy robiłam i ok a inhibiny nie robiłam nawet nie wiem co to jestRobilas kariotypy i inhibine b??
AniaCh83
Ewunka wklej linka jeszcze raz, bo ciagle mi błąd wyskakuje, moze cos z nim nietak.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kariotypy robiłam i ok a inhibiny nie robiłam nawet nie wiem co to jest
Taki test co ci sprawdza jakosc komorek jajowych.
To napewno wykonam tylko ciekawią mnie jakie moga byc przyczyny słabych komorek, nic ciekawgo nie moge wyczytać.Taki test co ci sprawdza jakosc komorek jajowych.
reklama
lile
z ta inhibina to nie jestem przekonana - np przy zaburzeniach pracy przysadki to nie wyjdzie ok itd.. mi inhibina wyszla mierna, amh w normie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: