reklama
butterfly1331
Moderator
Boże, oby... Na razie cierpliwie czekam :-)Motylki ja miałam dokładnie to samo jak mi się zakopywaly dzieciaczki
Husann, cudowny widok!
Ewunka
Fanka BB :)
Będzie czym dzieci karmić hiTa też do dużych nie należę mam 150 cm wzrostu i tak tego nie widzę już mam brzuch a co dalej to nie wiem nie mówiąc o piersiach juz jestem na etapie 75 G a kręgosłup w stanie tragicznym aż się boje
Ewunka
Bliźniaki Cię ugryzly w tylna część. I się rozpychajaBoże, oby... Na razie cierpliwie czekam :-)
Husann, cudowny widok!
husann
Boże, oby... Na razie cierpliwie czekam :-)
Husann, cudowny widok!
Dziekuje ☺ sama nie moge napatrzec sie☺
Jeszcze troche i sama zobaczysz i wstawisz nam swoje szczescie
rybka14
raczej nie bo najpóźniej w 34 a z regoly w 32 robią cesarke i dzieci na miesiąc do inkubatora to chyba nie uda mi się karmienie żałuję bo chciałabymBędzie czym dzieci karmić hi
Zosia87
Śliczny dzidziuś niech zdrowo rośnie [emoji7][emoji7]Lile gratulacje blizniakow
Jak dzis zobaczylam swoja dzidzie na usg to az mi cisnienie skoczylo ma 2 cm jest wszystko w porzadku. Dzis dostalam karte ciazy. Zobacz załącznik 770718 Zobacz załącznik 770719
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Dziś 6dpt.Będzie dobrze który to dzień po transferze?
Bardzo bym tego chciałaDziekuje ☺ sama nie moge napatrzec sie☺
Jeszcze troche i sama zobaczysz i wstawisz nam swoje szczescie
Ewcia, ja bardzo w te bliźniaki wierzę. Mam nadzieję, że z nami zostaną.Bliźniaki Cię ugryzly w tylna część. I się rozpychaja
reklama
katharina203
Motylek kiedy betujesz...
Ja powiem szczerze...martwie sie ze jak pojde spac to dostane @...tak mnie na nia boli...
Ja powiem szczerze...martwie sie ze jak pojde spac to dostane @...tak mnie na nia boli...
Podziel się: