reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak było Ewcia właśnie wtedy dokładnie jak dostawałam w dupa i stawiałyscie mnie do pionu moje dzieci się zakopwały u mamusi w brzuszku pamiętam to jakby było wczoraj

Ja miałam jeden zarodek podany i on właśnie został ze mną razy dwa no i teraz został mi jeszcze jeden i nie wiem co z nim a mój M teraz się śmieje ze teraz to już celibat do końca bo co jak szczeli i znowu bliźniaki a tam jeszcze czeka jeden i co jak też się podzieli to szóstka dzieci to co wtedy

popieram, też bym taki cud zobaczyła, to daje tyle nadziei. i to chyba po IUI???

Ewunka, stosowałaś teraz dietę , bez cukru, mleka itp.?
zastanawiam się co by tu jeszcze jeść , pić i kurde te 3 miesiące bez kawy to dla mnie wyrzeczenie.
Dieta
Zero cukru ( czasem jakiś grzech )
Mleko pije ale bez laktozy ( takie ponoć wolno )
I ograniczam gluten.
Dużo orzechów owoców .
Dużo słońca :)
No i przez 3 mies sprzątam w środkach eko. ... bo niby wdychanie chemi źle wpływa na jajka.
I to chyba tyle.
Ach kawy nie pije tylko bezglutenowa inke na mleku bez laktozy bez cukru :laugh2: taka kawa z rana hihi

reklama
Do góry