Ewunka
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak ciocia by chciałaDziś 6dpt.
Bardzo bym tego chciała
Ewcia, ja bardzo w te bliźniaki wierzę.Mam nadzieję, że z nami zostaną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiesz jak ciocia by chciałaDziś 6dpt.
Bardzo bym tego chciała
Ewcia, ja bardzo w te bliźniaki wierzę.Mam nadzieję, że z nami zostaną.
A nakopac Ci do dupy. ?Motylek kiedy betujesz...
Ja powiem szczerze...martwie sie ze jak pojde spac to dostane @...tak mnie na nia boli...
Jem ciagle...ile moznaA nakopac Ci do dupy. ?
Nospe weź .
Bierz nospę i magnez. Ja jem ją 3 razy dziennie. Do tego 2 tabletki MagneB6 max i piję kakao.Motylek kiedy betujesz...
Ja powiem szczerze...martwie sie ze jak pojde spac to dostane @...tak mnie na nia boli...
6 dziennieJem ciagle...ile mozna
Ja brałam nospe tylko jak naprawdę czułam że lepiej będzie jak wezmę przez 2 tyg z jednego listkami została mi jeszcze jedna. Mnie brzuch bolał tak troszkę muliło jak na miesiączkę właśnie i jajniki kuly od czasu do czasu. A wczoraj było najgorzej taki ból że aż 2 wzięłam nospy i mało co pomogły mówię chyba koniec jak wstałam z sofy to zgieta w pół tak mnie jajniki bolały musiałam usiąść i ponownie powolutku wstać a rano jak się przeciągalam dalej jajniki bolały kuły ciągły i nie wiem co jeszcze poczułam że coś wycinka mówię aby nie to poszłam siusiu a tam nic a później tel z super wiadomością od przyjaciółki [emoji1]więc ból jak na miesiączkę się zdarza dość często z tego co czytałam więc spokojnie [emoji11] ale nie jestem do końca pewna nospy w takich ilościach ja leków nie biorę często raczej domowe sposoby więc sceptycznie na to patrze ale jak czułam klucia to wzięłam ale jedna bo się bałam więcej brać [emoji85]Bierz nospę i magnez. Ja jem ją 3 razy dziennie. Do tego 2 tabletki MagneB6 max i piję kakao.
Mam wstępny pomysł na betę, ale na razie czekam. Boję się sprawdzić, kiedy powinnam mieć okres, bo to na pewno ten tydzień. Żeby nie zwariować (bo wierzę w potęgę podświadomości), zakazałam sobie zaglądania do kalendarza Gdy przejdzie moment krytyczny i mnie nie zaleje, pójdę na badanie. Sikacza już na pewno nie zrobię, nawet mnie nie kusi tym razem, za bardzo się boję rozczarowania.
A Ty kiedy planujesz betować?
Nospa to cukierek w porównaniu do tych wszystkich dropsow co tu się bierze.Ja brałam nospe tylko jak naprawdę czułam że lepiej będzie jak wezmę przez 2 tyg z jednego listkami została mi jeszcze jedna. Mnie brzuch bolał tak troszkę muliło jak na miesiączkę właśnie i jajniki kuly od czasu do czasu. A wczoraj było najgorzej taki ból że aż 2 wzięłam nospy i mało co pomogły mówię chyba koniec jak wstałam z sofy to zgieta w pół tak mnie jajniki bolały musiałam usiąść i ponownie powolutku wstać a rano jak się przeciągalam dalej jajniki bolały kuły ciągły i nie wiem co jeszcze poczułam że coś wycinka mówię aby nie to poszłam siusiu a tam nic a później tel z super wiadomością od przyjaciółki [emoji1]więc ból jak na miesiączkę się zdarza dość często z tego co czytałam więc spokojnie [emoji11] ale nie jestem do końca pewna nospy w takich ilościach ja leków nie biorę często raczej domowe sposoby więc sceptycznie na to patrze ale jak czułam klucia to wzięłam ale jedna bo się bałam więcej brać [emoji85]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz wziąć 6 tabletek dziennie.Ja brałam nospe tylko jak naprawdę czułam że lepiej będzie jak wezmę przez 2 tyg z jednego listkami została mi jeszcze jedna. Mnie brzuch bolał tak troszkę muliło jak na miesiączkę właśnie i jajniki kuly od czasu do czasu. A wczoraj było najgorzej taki ból że aż 2 wzięłam nospy i mało co pomogły mówię chyba koniec jak wstałam z sofy to zgieta w pół tak mnie jajniki bolały musiałam usiąść i ponownie powolutku wstać a rano jak się przeciągalam dalej jajniki bolały kuły ciągły i nie wiem co jeszcze poczułam że coś wycinka mówię aby nie to poszłam siusiu a tam nic a później tel z super wiadomością od przyjaciółki [emoji1]więc ból jak na miesiączkę się zdarza dość często z tego co czytałam więc spokojnie [emoji11] ale nie jestem do końca pewna nospy w takich ilościach ja leków nie biorę często raczej domowe sposoby więc sceptycznie na to patrze ale jak czułam klucia to wzięłam ale jedna bo się bałam więcej brać [emoji85]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom