reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Jakie E2 powinnam mieć dziś kobity. ?
Zosia87
Te leki podawane tutaj to konieczność żeby się udało i każdy to wie ale poza tym staram się nie faszerowac lekami bo tak mnie rodzice nauczyli że jak przeziębienie to kanapka z masłem i czosnkiem nigdy mi nie podawali leków tak jak robi to wielu rodziców teraz a dzieciaki coraz to częściej chorują aby katar to już jakiś spray kaszel to syropek. Więc jeżeli mam wybór i wiem że to nie jest konieczne to wolę sobie darować i nie sięgać. Nie znasz mnie napisałam co mi przychodziło na myśl jak miałam wziąść kolejna tabletkę a ty juz jakieś dziwne odpowiedzi na temat naturalnego przypadku in vitro normalnie przesada po co to to nie wiem.Nospa to cukierek w porównaniu do tych wszystkich dropsow co tu się bierze.
Ale strasznie Lubie Twój przypadek naturalnego in vitro bez leków w razie co i nieagatka tez z tych Naturalnych
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty dobre wiadomosci, wysokie bety, piekne widoki nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*
Wakacje w koncu sa wakacje !!
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :*
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
31:Zosia87 - betowanie
31:lile - wizyta kontrolna u gin
31:AniaCh83-betowanie 3
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
1:luna15 - betowanie
3:kilosiera- transfer
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
6:katherina203 - betowanie
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
13:nieagatka - badanie prenatalne
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡[/QUOTE]
Wakacje w koncu sa wakacje !!
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :*
- Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
- Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
31:Zosia87 - betowanie
31:lile - wizyta kontrolna u gin
31:AniaCh83-betowanie 3
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
1:luna15 - betowanie
3:kilosiera- transfer
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
6:katherina203 - betowanie
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
13:nieagatka - badanie prenatalne
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡[/QUOTE]
Ewunka
Zosiu źle zrozumiałas ja lubię Twój przypadek bo on jest naturalny .Czyli brałas minimum leków .Te leki podawane tutaj to konieczność żeby się udało i każdy to wie ale poza tym staram się nie faszerowac lekami bo tak mnie rodzice nauczyli że jak przeziębienie to kanapka z masłem i czosnkiem nigdy mi nie podawali leków tak jak robi to wielu rodziców teraz a dzieciaki coraz to częściej chorują aby katar to już jakiś spray kaszel to syropek. Więc jeżeli mam wybór i wiem że to nie jest konieczne to wolę sobie darować i nie sięgać. Nie znasz mnie napisałam co mi przychodziło na myśl jak miałam wziąść kolejna tabletkę a ty juz jakieś dziwne odpowiedzi na temat naturalnego przypadku in vitro normalnie przesada po co to to nie wiem.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dostałaś od lekarza sterydów i miliona innych rzeczy które lekarze niektórym dają w razie czego .
Ja akurat nie jestem zwolennikiem kolorowych tabletek .
I dlatego napisałam ze Lubie Twój przypadek .
reklama
katharina203
Juz biore 4 i myslalam ze to juz duzo...a widac nie ...Możesz wziąć 6 tabletek dziennie.
Kajce, o ile dobrze pamiętam, lekarz powiedział, że po transferze powinna brać nospę. Trzeba przeciwdziałać skurczom macicy, bo ona wtedy "wypluwa" zarodek.
Ostatnio nie wzięłam ani jednej tabletki, bo nie chciałam się dodatkowo faszerować lekami, teraz jestem mądrzejsza.
Podziel się: