reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zosia, z blizniakami nie ma mowy zeby zostac malutkim :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bardziej przeraża to jak one wyjdą tym bardziej że tutaj oni do ostatniego momentu czekają z cesarka ale jeszcze długa droga przede mną [emoji1]narazie marzy mi się zobaczyć serduszko/a tam gdzie trzeba i tyle [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ta też do dużych nie należę mam 150 cm wzrostu i tak tego nie widzę już mam brzuch a co dalej to nie wiem nie mówiąc o piersiach juz jestem na etapie 75 G a kręgosłup w stanie tragicznym aż się boje

Ta też do dużych nie należę mam 150 cm wzrostu i tak tego nie widzę już mam brzuch a co dalej to nie wiem nie mówiąc o piersiach juz jestem na etapie 75 G a kręgosłup w stanie tragicznym aż się boje
Ja mam 163 jakoś ale cycki zawsze duże miałam ale taka wąska w biodrach że nie wiem jak to będzie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cycki to ja też miałam zawsze bo mi M mówi ze dla nich tylko się ożenił ze mną :) a z ta wąska talia to nie ma reguły moja bratowa jest cienka jak szczypior i dwoje dzieci urodziła w godzinę z dojazdem do szpitala

Ja miałam po transferze teraz u mnie to był dobry objaw
Oby i u mnie tak było. Boli jak fiks, ale zniosę wszystko :)

Myślę że to przez słuchaniete jajniki po stymulacji punkcji . Ja transferu nie miałam ale zawsze jak mi puchna jajniki to mi idzie w leńdzwie. .....
Raczej nie, bo po punkcji już wróciłam do formy, jajniki przestały boleć, coś mnie tam czasem zakłuje i tyle. To jest taki dziwny ból, jakbym się dużo nastała albo nachodziła po górach. No nic, poobserwuję to.

Lile gratulacje blizniakow

Jak dzis zobaczylam swoja dzidzie na usg to az mi cisnienie skoczylo ma 2 cm jest wszystko w porzadku. Dzis dostalam karte ciazy.
20160831_202427.jpg
20160831_203422.jpg

Załączniki

• 20160831_202427.jpg
    20160831_202427.jpg
    644,4 KB · Wyświetleń: 301
  • 20160831_203422.jpg
    20160831_203422.jpg
    718,6 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Do góry