reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniłam do lekarza powiedział, ze moze wolno przyrasta, ale jak dwa tyg po punkcji to moze tak byc ... Nie wierze w to. ...We środę mam powtórzyć .
Boshe jestem załamana ! Pęknie mi serce zaraz i głowa !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mysl pozytywnie beta jest pozytywna to najwazniejsze zobaczysz jak bedzie przyrastac w nastepnych dniach. Trzymam kciuki bedzie dobrze :*

Dzieki, moze i tak. W sumie wyczytałam teraz , ze w ciagu 72 godzin powinna przyrastać o okolo110% . W piątek miałam 14, dzis 33 wiec przyrost prawidłowy, ale chyba jak rzeczywiście byłaby ciąża to ta beta byłaby juz w setkach... [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz i po co niepotrzebnie denerwujesz kropka jest dobrze nie kazda ma od razu bete 3 cyfrowa

To będą długie dwa miesiące :(
Dziś w ramach relaksu umykam okna ,11 okien :-p i jutro dzwonię do pracy skracam urlop bo oszaleję w tym domu. A na październik przyda się kilka dni wolnego.
Masz sie relaksowac a nie wyzywac na oknach :)
Wiem ze bedzie ciezko przetrwac te 2 miesiace ale ciesz sie ze masz mrozaki i nie musisz zaczynac od poczatku

Trzymamy kciuki za dzisiejsza bete na wysokosci i za dobre wiadomosci na wizycue oraz kciuki za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

29:kilosiera- kontrola przed crio
29:AniaCh83 -betowanie 2
29:kilosiera - wizyta kontrolna przed crio

30:milagros-wizyta kontrolna przed crio
30:Sil_sb -wizyta przed stymulacja
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
31:Zosia87 - betowanie
31:lile - wizyta kontrolna u gin
31:Zosia87- testowanie
31:AniaCh83-betowanie 3

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

1:luna15 - betowanie
3:kilosiera- transfer
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
6:katherina203 - betowanie
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
13:nieagatka - badanie prenatalne
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
26:rybka14 badania prenatalne
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Katherina203 - transfer
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

Pani embriolog mi powiedziała, że tylko 20-30% zarodków dochodzi do stadium blastocysty i że to jest zupełnie normalne. Jej zdaniem poza jonami wapnia, które mieliśmy już nic nie da się zrobić. Kazała mi też spokojnie czekać na betę, bo zarodki w macicy mogły się rozwinąć do blastocysty. Jej zdaniem tamte 3 niczego nie przekreślają w przypadku tych dwóch. U nas jest głęboki czynnik męski, prawdopodobnie stąd problemy.

to pocieszyłaś mnie niezmiernie, bo mnie poprzednim razem dr JD z arte powiedział przy zarodkach 8 A , że z tego i tak ciąży nie będzie, bo nie są blastocystami.
ale moje dzieciątko jest z 8 A lub 9 A, bo takie miałam podane przy udanym transferze.
u nas też jest głęboki czynnik męski i nic nie możemy zrobić, żeby było więcej prawidłowych.

reklama
Heloo dziewczyny;) ależ mnie dawno tu nie było, a tu tyle się dzieje;) gratuluję tym którym się udało! Ja dziś po wizycie u dr. Zmieniłam na innego- matki! Dlaczego od razu nie poszłam do niego!!??może byłoby inaczej...zupełne przeciwieństwo poprzedniej pani dr. Wizyta trwała 50 min. Wszystkiego się dowiedziałam ( co powinnam wiedzieć przed decyzją o in vitro!!), po prostu w szoku byłam,znaczy pod wrażeniem:). Zaczynamy walke o ostatniego kropka. Ma być dobrze. ;)))

Do góry