reklama
Zosia87
Fanka BB :)
Widoki pewnie jemu się spodobają ale drogi chyba już nie za bardzo choć zależy w jaka część Norwegii pojechał [emoji4]Ja mam endometriozę nie wiem jakiego stopnia ale przy laparoskopi wykryli zrosty endometrialne po ciąży uszkodzony jajowód lewy prawdopodobnie niedrożny. Wyniki męża robiliśmy w 2014 to lekarz powiedział że rewelacji nie ma ale z takimi wynikami można zajść naturalnie. Teraz podchodząc do invitro nie powtarzał badań miał z zaleceń rzucić fajki i brać takie witaminy Profertil na poprawę nasienia koszt.około 250 zł/miesiąc. Fajki rzucił -Do dziś jestem w szoku bo palił 18 lat,a te witaminy tylko miesiąc brał bo jechał w trasę i musiał oddać nasienie do depozytu.
Progesteron miałam 2.10
Zosiu właśnie sobie uświadomiłam,mój mąż pojechał w trasę od Norwegii pierwszy raz.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam endometriozę nie wiem jakiego stopnia ale przy laparoskopi wykryli zrosty endometrialne po ciąży uszkodzony jajowód lewy prawdopodobnie niedrożny. Wyniki męża robiliśmy w 2014 to lekarz powiedział że rewelacji nie ma ale z takimi wynikami można zajść naturalnie. Teraz podchodząc do invitro nie powtarzał badań miał z zaleceń rzucić fajki i brać takie witaminy Profertil na poprawę nasienia koszt.około 250 zł/miesiąc. Fajki rzucił -Do dziś jestem w szoku bo palił 18 lat,a te witaminy tylko miesiąc brał bo jechał w trasę i musiał oddać nasienie do depozytu.
Progesteron miałam 2.10
Zosiu właśnie sobie uświadomiłam,mój mąż pojechał w trasę od Norwegii pierwszy raz.
To pewnie niewielkie ogniska tej Endo i dlatego takie dobre zarodki. Mi lekarze mówili ze przy zaawansowanej endometriozie zarodki są słabe.
Co do nasienia i fajek u nas się nie zgadza, bo mój całe życie nawet jednego papierosa nie wypalił. Wysportowany, lepiej się odżywia ode mnie a wyniki do bani.
Profertilu nie znany, ale brał orthomol fertil i inne wspomagaczy, ale morfologia się nie poprawi.
Ciekawe czy to prawda, ze po dużych dawkach q10 można poprawić na tyle komorki , żeby później zarodki doszły do blastocysty.
Zosia87
A nic Tobie nie powiedzieli? Ja jutro idę mały stresik na samą myśl
Rustynka
Widoki pewnie jemu się spodobają ale drogi chyba już nie za bardzo choć zależy w jaka część Norwegii pojechał
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
Widoki pewnie jemu się spodobają ale drogi chyba już nie za bardzo choć zależy w jaka część Norwegii pojechał [emoji4]
Dokładnie do LILLEHAMMER gdziekolwiek to jest nie wiem czy mu się podoba bo odsypia całą noc jechał.
lile
Rustynka
To pewnie niewielkie ogniska tej Endo i dlatego takie dobre zarodki. Mi lekarze mówili ze przy zaawansowanej endometriozie zarodki są słabe.
Co do nasienia i fajek u nas się nie zgadza, bo mój całe życie nawet jednego papierosa nie wypalił. Wysportowany, lepiej się odżywia ode mnie a wyniki do bani.
Profertilu nie znany, ale brał orthomol fertil i inne wspomagaczy, ale morfologia się nie poprawi.
Ciekawe czy to prawda, ze po dużych dawkach q10 można poprawić na tyle komorki , żeby później zarodki doszły do blastocysty.
Ja jestem w szoku że tyle doszło do fazy blastek. Czytając Was wcześniej to przeważnie jak się udało 2-3x to było super.
I widzisz Twój dba o siebie nie pali ćwiczy,mój mąż chociażby sam fakt że jest kierowcą ,jarał jak smok i do tego jak każdy facet lubi piwo i wyniki ok nie wiem od czego to wszystko zależy.
Witam kto po in vitro w KRIOBANKU
ja dotąd tylko podglądałam forum ale czas się przywitać
reklama
AniaCh83
Dzwoniłam do lekarza powiedział, ze moze wolno przyrasta, ale jak dwa tyg po punkcji to moze tak byc ... Nie wierze w to. ...We środę mam powtórzyć .
Boshe jestem załamana ! Pęknie mi serce zaraz i głowa !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boshe jestem załamana ! Pęknie mi serce zaraz i głowa !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: