AniaCh83
Fanka BB :)
11 dpt. We czwartek 28.08 miałam transfer trzydniowych zarodków, punkcja była 15.08
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwoniłam do lekarza powiedział, ze moze wolno przyrasta, ale jak dwa tyg po punkcji to moze tak byc ... Nie wierze w to. ...We środę mam powtórzyć .
Boshe jestem załamana ! Pęknie mi serce zaraz i głowa !
Nie ma sie co zalamywac, bo to wcale nie wyglada jakos tragicznie. Zrob w srode i bedziesz wiedziec
Tak staram się myśleć. O dziwo nie wylałam ani jednej łzy, stres może zaszkodzić kropkom, a te muszą dać radę.No kochana blizniaki na ta chwile musza ci wystarczyc...
Nie mysl o tamtych 3...te dwa musza dac rade motylku...
Dziękuję, kochana :-* Nie zapominaj o tańcach, są nam teraz wyjątkowo potrzebne.Matylku przykro ze nie ma sniezynek ale masz 2 kruszynki w brzuszku i wierzę że one z Tobą zostaną . Ja ciocia blizniakowa w to wierzę.
Ciesze się ze nie lezysz plackiem tylko wyznajesz moja zasadę ze trzeba żyć normalnie by zaczęło się w Tobie życie .
Gorąco pozdrawiam
Pani embriolog mi powiedziała, że tylko 20-30% zarodków dochodzi do stadium blastocysty i że to jest zupełnie normalne. Jej zdaniem poza jonami wapnia, które mieliśmy już nic nie da się zrobić. Kazała mi też spokojnie czekać na betę, bo zarodki w macicy mogły się rozwinąć do blastocysty. Jej zdaniem tamte 3 niczego nie przekreślają w przypadku tych dwóch. U nas jest głęboki czynnik męski, prawdopodobnie stąd problemy.Gratuluję to rzadko spotykane, zeby bylo tyle blastocyst.
Wy Rustynka chyba nie macie z obu stron problemów? Dobre wyniki nasienia ?
A mogłabyś jeszcze napisać jaki miałaś progesteron?
Butherfly nas też nic ma , nic nie przetrwało.
Nika dzięki za odpowiedź, coś w tym novum nie gra. Nie można tam spokojnie umówić się na wizytę, ale laboratorium i embriolog mają podobno dobrych.
Jak to jest , ze nie udaje się większość dobrych zarodkow dochodowac do blastocysty.
Super kochana rewelacyjny wynik. Teraz 2 miesiace sie relaksuj i wracaj po mrozaki :*Ok rozmawiałam z lekarzem,z moich 6 zarodków 4 zostały zamrożone w fazie blastocysty. Pogratulował i powiedział że rzadko kiedy się zdarza że aż 4 przeszły do tej fazy. "Pani Justyno z tego będzie więcej jak jedna ciąża "