butterfly1331
Moderator
Ivo, czy to jest to cudo 8(9)A ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórz betę. Ja miałam 34 betę i jest ciaza
tak , tak to moje szczęście tylko coś nie umiem ustawić tego awatarka.Ivo, czy to jest to cudo 8(9)A ?
Urocza Takie historie dają mi nadziejętak , tak to moje szczęście tylko coś nie umiem ustawić tego awatarka.
To mi powiedzieli, że to ładne zarodki i że mieli ciąże nawet z zarodków klasy C. Dlatego trzymam się tego, że jestem w ciąży i ten stan się utrzyma i skończy jak u Ciebie Z takimi specjalistami jak ci, o których piszesz, już bym sfiksowała i w ogóle nie podchodziła do in vitro. A przecież ludziom przy takim problemie jak naszych mężów też się udaje.
Wlasnie rozmawiałam z panią dr i mówiła zeby zrobić w środę jeszcze ale ostatnio tez tak miałam i nic z tego nie było wiec dla spokoju własnego sumienia biorę do środy normalnie leki i robię w środę betę
I słusznie! Podejscie do pacjenta i nastawienie do tej walki ma ogromne znaczenie. My mieliśmy szczęście, jeśli chodzi o personel, to nie mam im nic do zarzucenia. Idź tam, gdzie poczujesz się komfortowo. Trzymam za Was kciukiI masz rację, tak też mówił mój dr od mojego małego cudu.
powiem Ci, że mąż chciał stamtąd uciekać po nieudanym wtedy transferze i po tym dołowaniu nas.
tylko ja tam miałam chęci powrócić, inny lekarz i pomyślałam, że może dobrze będzie skoro tak chwalą tam embriologów.
teraz nic już się nie zmieni, czekam 4 cykle, biorę turbodoładowanie i ruszam do boju, ale już gdzie indziej.
Miałam 2 zarodki 3 dnioweWspółczuję, wiem, co czujesz.
Iludniowy miałaś zarodek/ki?
Masz mrożaki?
Idiota do potęgi! !!!!!!A za którym razem Wam się udało? Ja teraz miałam podane dwa zarodki - 8A i 8B.
Mój mąż nie pije, nie pali, prowadzimy aktywny tryb życia, zdrowo się odżywiamy, bierze profertil od 10 m- cy, jadł orzechy brazylijskie, duże dawki witaminy E i absolutnie nic to nie dało, wynik się nie poprawił. Z zarodków w 3 dobie też są ciążę, więc ten lekarz to jakiś konował :-\
I mam 2 zamrożoneWspółczuję, wiem, co czujesz.
Iludniowy miałaś zarodek/ki?
Masz mrożaki?