butterfly1331
Moderator
A u mnie dupa:-\ Powtórka z rozrywki... Żaden z 3 zarodków nie dotrwał do studium blastocysty Cała nadzieja w moich dwóch kropkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana blizniaki na ta chwile musza ci wystarczyc...A u mnie dupa:-\ Powtórka z rozrywki... Żaden z 3 zarodków nie dotrwał do studium blastocysty Cała nadzieja w moich dwóch kropkach.
A u mnie dupa:-\ Powtórka z rozrywki... Żaden z 3 zarodków nie dotrwał do studium blastocysty Cała nadzieja w moich dwóch kropkach.
Ok rozmawiałam z lekarzem,z moich 6 zarodków 4 zostały zamrożone w fazie blastocysty. Pogratulował i powiedział że rzadko kiedy się zdarza że aż 4 przeszły do tej fazy. "Pani Justyno z tego będzie więcej jak jedna ciąża "
Nie smuć się motylku! Na razie bliźniaki CI wystarcząA u mnie dupa:-\ Powtórka z rozrywki... Żaden z 3 zarodków nie dotrwał do studium blastocysty Cała nadzieja w moich dwóch kropkach.
Ja mam endometriozę nie wiem jakiego stopnia ale przy laparoskopi wykryli zrosty endometrialne po ciąży uszkodzony jajowód lewy prawdopodobnie niedrożny. Wyniki męża robiliśmy w 2014 to lekarz powiedział że rewelacji nie ma ale z takimi wynikami można zajść naturalnie. Teraz podchodząc do invitro nie powtarzał badań miał z zaleceń rzucić fajki i brać takie witaminy Profertil na poprawę nasienia koszt.około 250 zł/miesiąc. Fajki rzucił -Do dziś jestem w szoku bo palił 18 lat,a te witaminy tylko miesiąc brał bo jechał w trasę i musiał oddać nasienie do depozytu.Gratuluję to rzadko spotykane, zeby bylo tyle blastocyst.
Wy Rustynka chyba nie macie z obu stron problemów? Dobre wyniki nasienia ?
A mogłabyś jeszcze napisać jaki miałaś progesteron?
Butherfly nas też nic ma , nic nie przetrwało.
Nika dzięki za odpowiedź, coś w tym novum nie gra. Nie można tam spokojnie umówić się na wizytę, ale laboratorium i embriolog mają podobno dobrych.
Jak to jest , ze nie udaje się większość dobrych zarodkow dochodowac do blastocysty.