reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz nie kicham i nie poce sie ale zajady mam straszne nadal...brzuch mnie boli z nerwow bo poklocilam sie z M...szkoda gadac...
A jak ty sie czujesz?
Ty się nie możesz denerwować. Napij się melisy, puść jakąś muzykę i spróbuj się zrelaksować.
Mi codziennie coś jest- dziś bulgocze mi w brzuchu i mnie mdli, chyba coś zjadłam. Do tego kłuje mnie jajnik i boli prawy sutek, lewy w sumie też. Póki co leżę, później mam jechać do kuzynki na sok. Wszyscy wymyślają mi jakieś atrakcje, żebym nie siedziała w domu i nie myślała o kropkach. I nawet to się sprawdza :)

reklama
Ty się nie możesz denerwować. Napij się melisy, puść jakąś muzykę i spróbuj się zrelaksować.
Mi codziennie coś jest- dziś bulgocze mi w brzuchu i mnie mdli, chyba coś zjadłam. Do tego kłuje mnie jajnik i boli prawy sutek, lewy w sumie też. Póki co leżę, później mam jechać do kuzynki na sok. Wszyscy wymyślają mi jakieś atrakcje, żebym nie siedziała w domu i nie myślała o kropkach. I nawet to się sprawdza :)
Ja siedze sama w domu...teraz wkurzona:)
Ja nie czuje nic nic nic...

Wyjście z domu naprawdę pomaga, można trochę oderwać myśli :)
Na tym etapie jest za wcześnie na objawy, po prostu wiemy, że mamy w sobie zarodki i dlatego się wsłuchujemy w swoje ciało. Ja zaraz zacznę fiksować, bo zbliża się termin mojej @ :-\
Co jedynie moge wyjsc wyniesc smieci :) bo do tesciowej czy do szwagierki nie pojde a rodzina w innym miescie...
Ja zwg na pco to nie mam pojecia kiedy bym miala teraz @...a do tego wlasnie mi sie popsul tv...kurde...

Co jedynie moge wyjsc wyniesc smieci :) bo do tesciowej czy do szwagierki nie pojde a rodzina w innym miescie...
Ja zwg na pco to nie mam pojecia kiedy bym miala teraz @...a do tego wlasnie mi sie popsul tv...kurde...
Teściową i szwagierkę faktycznie sobie odpuść :) Ale wyjdź chociaż na mały spacer - Lolitka pisała, że to jest wskazane,bo pomaga lepiej ukrwić macicę. Ja staram się do tego stosować. Ostatnim razem cały czas leżałam, więc teraz spaceruję.
U mnie @ jak w zegarku, co akurat w tej sytuacji nie jest fajne, bo dochodzi podświadomy strach i stres.
Na cda jest dużo fajnych filmów za darmo. Osobiście polecam serial House of cards :)

Wiecie co...masakra ten dzien...najpierw klotnia z M.. potem ten tv ktory sie popsul a teraz przyszly mi buty z deezee ktore zamawialam...oczywiscie nie ten kolor ktory zamowilam...a ten ktory chcialam juz jest niedostepny w moim numerze...chociaz nie chcialam to dzis sie tylko stresuje...

Czasami tych facetów mogłabym wystrzelić w kosmos mój tez potrafi mnie zdenerwować, 2 dni po transferze sie nachlał do nieprzytomności z przyjacielem a ja nie potrzebne sie denerwuje rozumiem ze dla niego to tez nerwy ale cholera jasna ja nie powinnam sie denerwować [emoji36][emoji36][emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram w 100% faceci czasami sa niemozliwi zero jakiegokolwiek taktu zamiast nie denerwowac to kloca sie zaraz po teansferze tez to przerabialam :)

Wiecie co...masakra ten dzien...najpierw klotnia z M.. potem ten tv ktory sie popsul a teraz przyszly mi buty z deezee ktore zamawialam...oczywiscie nie ten kolor ktory zamowilam...a ten ktory chcialam juz jest niedostepny w moim numerze...chociaz nie chcialam to dzis sie tylko stresuje...
Mężem się nie przejmuj, do TV kogoś wezwij, niech naprawi, a buty zwróć - napisz reklamację, powiedz, co o nich myślisz i może chociaż trochę Ci ulży :)
Głowa do góry, zrób coś, co Ci sprawi przyjemność i spróbuj się zrelaksować :-*

reklama
Ok rozmawiałam z lekarzem,z moich 6 zarodków 4 zostały zamrożone w fazie blastocysty. Pogratulował i powiedział że rzadko kiedy się zdarza że aż 4 przeszły do tej fazy. "Pani Justyno z tego będzie więcej jak jedna ciąża " :eek:

Gratuluje [emoji2][emoji1360] no to teraz tylko czekac ns transfer i pozytywny wynik [emoji175]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry