reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, Zosiu, pamietam, ze bedziesz testować mniej wiecej tak jak ja , tym bardziej trzymam kciuki.
[emoji846] u mnie endo było niewielkie , kilka ognisk w zatoce douglasa i gdzies tam jeszcze . I stopień, wiec wg mnie niekoniecznie to musiało byc przyczyna, ale co to było dokładnie to nikt chyba nie wie... Mamy 6letniego syna z nocy poślubnej [emoji13] Po 4 latach bezowocnych starań postanowiliśmy o invitro...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To moze cos zle doczytałam i to nie był Twoj opis [emoji5] zycze powodzenia dzisiaj i trzymam [emoji110][emoji110] za Ciebie i za inne dziewczyny POWODZENIA [emoji175]

reklama
A u kogo się leczyłaś w NOVUM?

Z novum mogę Ci polecić dr Wojewódzkiego sama chciałam się zapisać ale jak dzwoniłam w czerwcu to termin wizyty był na koniec sierpnia ale to sezon urlopowy.
Moja bardzo dobra kumpela ma synka dzięki niemu . Początkowo leczyla się w Białymstoku nie dali jej szans na dziecko nawet z invitro. Miała usuwaną tarczycę ciągle na lekach,ANH bardzo słabe dodatkowo mąż kiepskie nasienie. Pobrali jej 3 komórki ,2 się zaplodniły i biega dziś 2,5 letni bąbel.

Juz nie kicham i nie poce sie ale zajady mam straszne nadal...brzuch mnie boli z nerwow bo poklocilam sie z M...szkoda gadac...
A jak ty sie czujesz?

Czasami tych facetów mogłabym wystrzelić w kosmos mój tez potrafi mnie zdenerwować, 2 dni po transferze sie nachlał do nieprzytomności z przyjacielem a ja nie potrzebne sie denerwuje rozumiem ze dla niego to tez nerwy ale cholera jasna ja nie powinnam sie denerwować [emoji36][emoji36][emoji36]

reklama
Do góry