gosia321
Fanka BB :)
Powoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosciWszyscy na fb buszują Mężczyzna Twój Gosiu już tęskni? Czy dalej macie siebie na razie dość?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosciWszyscy na fb buszują Mężczyzna Twój Gosiu już tęskni? Czy dalej macie siebie na razie dość?
uffff, mam nadzieję, że się Wam ułożyPowoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosci
Bol.jak na okres tez jest przed ciaza wiec nie przejmuj sie i mysl pozytywnieLeze caly czas, hiperka nie odpuszcza ale juz oddychac moge. Brzuch mnie boli jak na okres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniach83, kilkanaście pęcherzyków brzmi dobrze niech to się przełoży na ładna ilość komórek zdolnych do zapłodnienia!
W myśl ustawy do zapłodnienia wybiera się 6komórek,resztę możesz zamrozić.
Najczęściej transferuje się jeden zarodek, czasem dwa i jest to uzależnione od polityki kliniki - niektórzy uwzględniają wolę pacjentki, inni nie.
Pozostałe zarodki trafiają do mrożenie, a później wykorzystywane sa do crio .
Pytasz, czy lepiej zamrazac zarodki czy stymulować się po raz kolejny - chodzi Ci chyba o...
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Crio to jest transfer mrożonych zarodków. Dochodzi do niego wtedy gdy odwołają Ci transfer z powodu wysokiego progesteronu lub też innego powodu.Anika, chodziło mi o mrożenie zarodków.
A co to jest to 'crio'...??[emoji53]
Kurde juz zgłupiałam.... jesli naprodukowalam sporo pęcherzyków, to oni je wszystkie ode mnie wezmą ? Z nich 'wyłowią ' jajka i z tych jajek wybiorą 6 do zapłodnienia , jesli bedziemy chcieli zapłodnić 6,tak? A jesli jajek bedzie wiecej to co z nimi ?? Kurde jak blondynka przysłowiowa sie czuje...[emoji26]
Jak masz skonczone 35 lat to pobiora wszystkie komorki i wszystkie zaplodnia.Anika, chodziło mi o mrożenie zarodków.
A co to jest to 'crio'...??[emoji53]
Kurde juz zgłupiałam.... jesli naprodukowalam sporo pęcherzyków, to oni je wszystkie ode mnie wezmą ? Z nich 'wyłowią ' jajka i z tych jajek wybiorą 6 do zapłodnienia , jesli bedziemy chcieli zapłodnić 6,tak? A jesli jajek bedzie wiecej to co z nimi ?? Kurde jak blondynka przysłowiowa sie czuje...[emoji26]