reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest :(, dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam
Hej tez jestem posiadaczką endometriozy po operacji w październiku . Skoro miałaś wycinania torbiel endometrialna w lipcu ( miałaś juz okres po operscji ? )
Nie ma co płakać jeśli to torbiel endometrialna to jeśli nie ma powyżej 4 cm to stymulacja z nią przebiegnie normalnie a jeśli to torbiel krwotok zna to powinna się wchłonąć po antykach ( ta musi zniknąć z nią nie można się stymulować )

Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze :mad::mad: wszystko zajęte :mad::mad:
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......

teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze :mad::mad: wszystko zajęte :mad::mad:
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......
Juz koncze 17 tc.
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.

Juz koncze 17 tc.
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.

Jak ten czas zapier. ....
Dopiero miałaś stymulację :biggrin2:
Dopiero o bliźniakach rozmawialiśmy .
A Tu już 17 tc bosko uroczo .
Wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka. ?
Pracujesz lezzakujesz. ?
wyprawkę kompletujesz. ?:rolleyes:
Wiadomo strach będzie do końca dopuki nie weźmiemy szkraba w ramiona ......Ale już z górki :-) :)
Życzę byś w spokoju
Zdrowia zdrowia i zdrowia :)

reklama
Do góry