reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest :(, dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam
Hej tez jestem posiadaczką endometriozy po operacji w październiku . Skoro miałaś wycinania torbiel endometrialna w lipcu ( miałaś juz okres po operscji ? )
Nie ma co płakać jeśli to torbiel endometrialna to jeśli nie ma powyżej 4 cm to stymulacja z nią przebiegnie normalnie a jeśli to torbiel krwotok zna to powinna się wchłonąć po antykach ( ta musi zniknąć z nią nie można się stymulować )

Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze :mad::mad: wszystko zajęte :mad::mad:
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......

teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze :mad::mad: wszystko zajęte :mad::mad:
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......
Juz koncze 17 tc.
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.

Juz koncze 17 tc.
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.

Jak ten czas zapier. ....
Dopiero miałaś stymulację :biggrin2:
Dopiero o bliźniakach rozmawialiśmy .
A Tu już 17 tc bosko uroczo .
Wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka. ?
Pracujesz lezzakujesz. ?
wyprawkę kompletujesz. ?:rolleyes:
Wiadomo strach będzie do końca dopuki nie weźmiemy szkraba w ramiona ......Ale już z górki :-) :)
Życzę byś w spokoju
Zdrowia zdrowia i zdrowia :)

reklama
Do góry