Chyba tak zrobię, sądzę, że lepiej jedną dawkę pominąć niż wziąć podwójną .Wydaje mi się żebyś drugiej nie brała, nie ryzykuj ja też tak miałam i wtedy nie wzięłam
reklama
gosia321
Fanka BB :)
A nie mozesz obliczyc od kiedy zaczelas brac i ile masz zjedzonych tabletekdziewczyny mam problem o 21 miałam wziąć 1 tab estroferm i nie mogę sobie przypomnieć czy ją wziełam. Normalnie nie mam pojęcia :/ I teraz nie wiem co zrobić :/ co będzie lepsze wziąć drugą czy pominąć ?
Ewunka
Hej tez jestem posiadaczką endometriozy po operacji w październiku . Skoro miałaś wycinania torbiel endometrialna w lipcu ( miałaś juz okres po operscji ? )Właśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest , dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam
Nie ma co płakać jeśli to torbiel endometrialna to jeśli nie ma powyżej 4 cm to stymulacja z nią przebiegnie normalnie a jeśli to torbiel krwotok zna to powinna się wchłonąć po antykach ( ta musi zniknąć z nią nie można się stymulować )
no właśnie nie bo jem już drugie opakowanie, a te pierwsze było już zaczęte.A nie mozesz obliczyc od kiedy zaczelas brac i ile masz zjedzonych tabletek
Ewunka
teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze wszystko zajęteEwunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......
Ewunka
Lepiej opuść moim zdaniemno właśnie nie bo jem już drugie opakowanie, a te pierwsze było już zaczęte.
gosia321
To chyba najlepiej nie brac niz przedobrzycno właśnie nie bo jem już drugie opakowanie, a te pierwsze było już zaczęte.
G
Gość
Gość
Juz koncze 17 tc.teraz ciężko coś fajnego znaleźć za przyzwoite pieniądze wszystko zajęte
A powiedz mi jak przebiega ciąża. ?
Pamiętam ten strach na początku. .......
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.
Ewunka
Jak ten czas zapier. ....Juz koncze 17 tc.
Strachu jeszcze troche jest, bo zmniejszam encorton, z 15 doszlam juz do 5 i za chwile bede odstawiac.
Jestem juz spokojniejsza niz na poczatku, ale ciaze caly czas ukrywam, tylko moja mama wie.
Dopiero miałaś stymulację
Dopiero o bliźniakach rozmawialiśmy .
A Tu już 17 tc bosko uroczo .
Wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka. ?
Pracujesz lezzakujesz. ?
wyprawkę kompletujesz. ?
Wiadomo strach będzie do końca dopuki nie weźmiemy szkraba w ramiona ......Ale już z górki
Życzę byś w spokoju
Zdrowia zdrowia i zdrowia
reklama
Ewunka
Dzień dobry spiochy
Miłego dnia
Miłego dnia
Podziel się: