Nieznajoma1
Zaciekawiona BB
Ja w Gdyni w InviMedJa InviMed w
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Gdyni w InviMedJa InviMed w
Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.Straebelka wszystko zajęte te 3 hotele tej sieci nie mają wolnych miejsc na moje daty
Tylko poczytaj opinie, bo my w nim nie bylismy.Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Może uda się ją zlikwidować antybiotykami. Ja miałam torbiel i po jednej kuracji tj 21 tabletek wszystko było okWłaśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest , dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam
Ja dopiero pierwszy raz będę je brała, powiedział też ze.krotki protokół będzie, ale najpierw wszystkie wyniki trzeba porobić kariotyp itp.Może uda się ją zlikwidować antybiotykami. Ja miałam torbiel i po jednej kuracji tj 21 tabletek wszystko było ok
Wydaje mi się żebyś drugiej nie brała, nie ryzykuj ja też tak miałam i wtedy nie wzięłamdziewczyny mam problem o 21 miałam wziąć 1 tab estroferm i nie mogę sobie przypomnieć czy ją wziełam. Normalnie nie mam pojęcia :/ I teraz nie wiem co zrobić :/ co będzie lepsze wziąć drugą czy pominąć ?
Mozna brac do 6 zwyklej nospy jak mnie cos zaklulo i nie przechodzilo to bralam az do 6 a czasami 2 lub 3 roznieGosiu a ile dziennie bralas ??? Bo ja biore 3 dziennie.
O to nie dobrze trafilasPlaże z piaskiem są prawie wszędzie, tylko w większości jest to czarny piasek, ale nie brudzi Ja byłam w Las Americas, ale wypożyczyliśmy samochód i w dwa dni zwiedziliśmy całą wyspę.
Strawbelka,może Ty polecisz Ewie hotel? Może Wy lepiej trafiliście niż my :-)
Nie, nie dostałam zdjęcia. Nie widziałam też zarodka. Z tego co wiem, to w Angeliusie tylko dwóch lekarzy pokazuje zarodek na USG podczas transferu.
A nospę bierz w razie bólu brzucha, a nie na wszelki wypadek, bo ona ma powstrzymać skurcze tak, jak pisała Iga.
Popieram Sham, dołącz do nas, w kupie raźniej i można się szerzej powymieniać doświadczeniami
Wizyta zaliczona. Gosiu,niestety nic nowego nie wiem, ten lekarz był mało kompetentny. Nawet nie wiedział jak mi zrobić badanie na chlamydia, muszę iść jeszcze raz :-/ Zrobiłam dziś tylko cytologię.