reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Straebelka wszystko zajęte :szok: te 3 hotele tej sieci nie mają wolnych miejsc na moje daty :szok:
Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest :(, dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam

Ewunka, bo te hotele sa super i pewnie dlatego ciezko z miejscami.
Zobacz moze jeszcze hotele po opiniach na tripavisitor. Moze cos znajdziesz fajnego.
Tylko szikaj na poludniu wyspy.
Jeszcze fajny hotel byl kolo Lis Gigantes, nie bylismy w nim ale chcielismy tam w tym roku jechac. A ze u nas ciaza, to sobie darowalismy wakacje samolotem.
Ten hotel w nazwie mial chyba wyraz " gigantes" ale nie pamietam nazwy.
A...chyba Los gigantes sie nazywal.

Tylko poczytaj opinie, bo my w nim nie bylismy.

Właśnie wróciłam i jest kiepsko, 1 lipca miałam laparotomie i niby usunięto mi torbiel a teraz lekarz stwierdza ze na tym jajniku znowu coś jest :(, dostałam visine na wyciszenie endometriozy na razie na miesiąc później Zobaczymy. Jestem załamana cała drogę powrotną przeplakalam
Może uda się ją zlikwidować antybiotykami. Ja miałam torbiel i po jednej kuracji tj 21 tabletek wszystko było ok

dziewczyny mam problem o 21 miałam wziąć 1 tab estroferm i nie mogę sobie przypomnieć czy ją wziełam. Normalnie nie mam pojęcia :/ I teraz nie wiem co zrobić :/ co będzie lepsze wziąć drugą czy pominąć ?

dziewczyny mam problem o 21 miałam wziąć 1 tab estroferm i nie mogę sobie przypomnieć czy ją wziełam. Normalnie nie mam pojęcia :/ I teraz nie wiem co zrobić :/ co będzie lepsze wziąć drugą czy pominąć ?
Wydaje mi się żebyś drugiej nie brała, nie ryzykuj ja też tak miałam i wtedy nie wzięłam

reklama
Plaże z piaskiem są prawie wszędzie, tylko w większości jest to czarny piasek, ale nie brudzi :) Ja byłam w Las Americas, ale wypożyczyliśmy samochód i w dwa dni zwiedziliśmy całą wyspę.
Strawbelka,może Ty polecisz Ewie hotel? Może Wy lepiej trafiliście niż my :-)

Nie, nie dostałam zdjęcia. Nie widziałam też zarodka. Z tego co wiem, to w Angeliusie tylko dwóch lekarzy pokazuje zarodek na USG podczas transferu.
A nospę bierz w razie bólu brzucha, a nie na wszelki wypadek, bo ona ma powstrzymać skurcze tak, jak pisała Iga.

Popieram :) Sham, dołącz do nas, w kupie raźniej i można się szerzej powymieniać doświadczeniami :)

Wizyta zaliczona. Gosiu,niestety nic nowego nie wiem, ten lekarz był mało kompetentny. Nawet nie wiedział jak mi zrobić badanie na chlamydia, muszę iść jeszcze raz :-/ Zrobiłam dziś tylko cytologię.
O to nie dobrze trafilas :(
Spoko dzieki za checi :) chyba sobie odpuszcze te przeleczenie skoro to ja nalegalam a nie lekarz zobaczymy jak bedzue przed tym transferem moze bedxie czysto a jak nie to wtedy zapytam czy brac dluzej te tabsy ktore dostaje sie przed punkcja. Tym razem dopilnuje zeby stopien czystosci pobrali mi wczesniej

Do góry