reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Misis a powiedz mi jak sie czujesz ??? Kiedy betujesz i na ktory dzien
Betę zrobię za tydzień w środę, będzie to 11 dpt. Zawsze betę robiłam 10 dpt ale teraz jakoś uparłam się na środę. Staram się nie myśleć, nie stresować ale mimo to jest to trudniejsze ode mnie. Czasem poczuję jajniki, a czasem takie dziwne rozpieranie czy nie wiem jak to nazwać (jak przeholuję z jedzeniem to tak mam:) ). Po drugim razie byłam wyluzowana, pozytywnie nastawiona a teraz nie wiem.

reklama
Betę zrobię za tydzień w środę, będzie to 11 dpt. Zawsze betę robiłam 10 dpt ale teraz jakoś uparłam się na środę. Staram się nie myśleć, nie stresować ale mimo to jest to trudniejsze ode mnie. Czasem poczuję jajniki, a czasem takie dziwne rozpieranie czy nie wiem jak to nazwać (jak przeholuję z jedzeniem to tak mam:) ). Po drugim razie byłam wyluzowana, pozytywnie nastawiona a teraz nie wiem.
Ja tez staram sie o tym nie myslec i az tak duzo chyba nie mysle. Czuje sie super od czasu do czasu cis zakluje i tyle ale nic sobie nie wmawiam

Tak. I ja robiłam 3 posiewy chalmydie, mycoplacme i ueroplazme-chyba pokichałam coś z nazwami trochę:) Tylko sprawdź gdzie w twojej okolicy robią wymazy ginekologiczne bo nie wszytskie placówki robią ale jest ich tyle że na pewno będzie coś w twojej okolicy- na stronie są wszystkie punkty i tam jest opisane czy robią wymazy
Link do: DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki
Dzięki :) Co prawda chciałam to zrobić w LuxMedzie, bo tam mam za darmo, ale w razie czego pojadę do diagnostyki. Taki punkt z laboratorium mam blisko domu :)

reklama
Do góry