reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaraz będę szukać dalej hi .
Pamiętasz w której części teneryfy były plaże z piaskiem. ?
Plaże z piaskiem są prawie wszędzie, tylko w większości jest to czarny piasek, ale nie brudzi :) Ja byłam w Las Americas, ale wypożyczyliśmy samochód i w dwa dni zwiedziliśmy całą wyspę.
Strawbelka,może Ty polecisz Ewie hotel? Może Wy lepiej trafiliście niż my :-)

Motylku i mam pytanie do ciebie. Czy po transferze zarodka w provicie dostałaś zdjęcie usg z zarodkiem? Ja wcześniej dostawałam i dziś się zaczęłam zastanawiać ze nie otrzymałam od nich
Nie, nie dostałam zdjęcia. Nie widziałam też zarodka. Z tego co wiem, to w Angeliusie tylko dwóch lekarzy pokazuje zarodek na USG podczas transferu.
A nospę bierz w razie bólu brzucha, a nie na wszelki wypadek, bo ona ma powstrzymać skurcze tak, jak pisała Iga.

Sham dziękuję i zapraszam do nas :)
Popieram :) Sham, dołącz do nas, w kupie raźniej i można się szerzej powymieniać doświadczeniami :)

Wizyta zaliczona. Gosiu,niestety nic nowego nie wiem, ten lekarz był mało kompetentny. Nawet nie wiedział jak mi zrobić badanie na chlamydia, muszę iść jeszcze raz :-/ Zrobiłam dziś tylko cytologię.

reklama
Ewunka hotele sieci Riu sa rewelacyjne. My bylismy bardzo zadowoleni.
My bylismy akurat w Riu Buena Vista w Playa Paraiso. Ale tam nie ma ladnej plazy. Z hotelu codziennie jezdzi darmowy autobus do Las Amerikas i tam masz juz plaze. Najladniejsza jest w Costa Adeje, zloty piasek i piekna turkusowa woda. Bajka.
A Las Amerikas, albo w Costa Adeje tez byl hotel z tej sieci Riu. A te 2 miejscowosci sa kolo siebie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Plaże z piaskiem są prawie wszędzie, tylko w większości jest to czarny piasek, ale nie brudzi :) Ja byłam w Las Americas, ale wypożyczyliśmy samochód i w dwa dni zwiedziliśmy całą wyspę.
Strawbelka,może Ty polecisz Ewie hotel? Może Wy lepiej trafiliście niż my :-)

Nie, nie dostałam zdjęcia. Nie widziałam też zarodka. Z tego co wiem, to w Angeliusie tylko dwóch lekarzy pokazuje zarodek na USG podczas transferu.
A nospę bierz w razie bólu brzucha, a nie na wszelki wypadek, bo ona ma powstrzymać skurcze tak, jak pisała Iga.

Popieram :) Sham, dołącz do nas, w kupie raźniej i można się szerzej powymieniać doświadczeniami :)

Wizyta zaliczona. Gosiu,niestety nic nowego nie wiem, ten lekarz był mało kompetentny. Nawet nie wiedział jak mi zrobić badanie na chlamydia, muszę iść jeszcze raz :-/ Zrobiłam dziś tylko cytologię.[/QUE]
U nas badanie chlamydie robie w zwykłym labolatorium w diagnostyce- place za samo badanie bez obowiązku płacenia za wizytę

Ale w diagnostyce zrobili Ci posiew z szyjki? Bo ja chcę to badanie, a nie z krwi.
Tak. I ja robiłam 3 posiewy chalmydie, mycoplacme i ueroplazme-chyba pokichałam coś z nazwami trochę:) Tylko sprawdź gdzie w twojej okolicy robią wymazy ginekologiczne bo nie wszytskie placówki robią ale jest ich tyle że na pewno będzie coś w twojej okolicy- na stronie są wszystkie punkty i tam jest opisane czy robią wymazy
Link do: DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki

Przepraszam jeśli moje pytanie jest nieodpowiednie ale co ma na celu branie no spy? Czy to pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka? Ja dwukrotnie miałam podawana no spe przed transferem, tym razem zastrzyk. Ale nigdy lekarz w swych zaleceniach po transferze nie mówił nic o no spie wiec stąd moje pytanie i nie wiem czy jeśli to może pomóc to czy jeśli teraz zacznę ja brać to mogę pomoc moim zarodką

Ja teraz przy crio tez mialam zastrzyk w dupcie. A co do nospy to iga ci ladnie wyjasnila

reklama
Do góry