reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zakynthos jest bliziutko. Z tego co kojarzę to planowałaś wyjazd na teneryfe. Wogóle greckie wyspy polecam.
Ja byłam na zakynthos bardzo fajnie teneryfa (lipne plaże musieliśmy jeździć na plażę z białym piaskiem ale za to wulkan i wyspa boska. Polecam bardzo fuertaventure piękna wyspa cudowne plaże

reklama
Gosiu a ile dziennie bralas ??? Bo ja biore 3 dziennie.
Przepraszam jeśli moje pytanie jest nieodpowiednie ale co ma na celu branie no spy? Czy to pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka? Ja dwukrotnie miałam podawana no spe przed transferem, tym razem zastrzyk. Ale nigdy lekarz w swych zaleceniach po transferze nie mówił nic o no spie wiec stąd moje pytanie i nie wiem czy jeśli to może pomóc to czy jeśli teraz zacznę ja brać to mogę pomoc moim zarodką

Motylku i mam pytanie do ciebie. Czy po transferze zarodka w provicie dostałaś zdjęcie usg z zarodkiem? Ja wcześniej dostawałam i dziś się zaczęłam zastanawiać ze nie otrzymałam od nich

Przepraszam jeśli moje pytanie jest nieodpowiednie ale co ma na celu branie no spy? Czy to pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka? Ja dwukrotnie miałam podawana no spe przed transferem, tym razem zastrzyk. Ale nigdy lekarz w swych zaleceniach po transferze nie mówił nic o no spie wiec stąd moje pytanie i nie wiem czy jeśli to może pomóc to czy jeśli teraz zacznę ja brać to mogę pomoc moim zarodką

Nospa wycisza skurcze. A przez skurcze można poronić czyli coś tam pomaga. Ja miałam zalecenie po transferze przy bólu brzucha brać nospe. A co do zagnieżdzenia to raczej nie ma wpływu.

reklama
Zaraz będę szukać dalej hi .
Pamiętasz w której części teneryfy były plaże z piaskiem. ?
Ewunka, na Teneryfie piekne plaze na poludniu. Jedna ze zlotym piaskiem w Costa Adeje. Druga z czarnym piaskiem, bardzo urokliwa w Las Amerikas.
Teneryfa jest piekna. My z mezem jestesmy w niej zakochani. Jest co robic na wyspie. Poludnie cieple, na polnocy zimniej.
Na Fuertaventura bym sie zanudzila, bo to jedna wielka pustynia.
Lanzarote tez super.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry