reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zakynthos jest bliziutko. Z tego co kojarzę to planowałaś wyjazd na teneryfe. Wogóle greckie wyspy polecam.
Ja byłam na zakynthos bardzo fajnie teneryfa (lipne plaże musieliśmy jeździć na plażę z białym piaskiem ale za to wulkan i wyspa boska. Polecam bardzo fuertaventure piękna wyspa cudowne plaże

reklama
Gosiu a ile dziennie bralas ??? Bo ja biore 3 dziennie.
Przepraszam jeśli moje pytanie jest nieodpowiednie ale co ma na celu branie no spy? Czy to pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka? Ja dwukrotnie miałam podawana no spe przed transferem, tym razem zastrzyk. Ale nigdy lekarz w swych zaleceniach po transferze nie mówił nic o no spie wiec stąd moje pytanie i nie wiem czy jeśli to może pomóc to czy jeśli teraz zacznę ja brać to mogę pomoc moim zarodką

Motylku i mam pytanie do ciebie. Czy po transferze zarodka w provicie dostałaś zdjęcie usg z zarodkiem? Ja wcześniej dostawałam i dziś się zaczęłam zastanawiać ze nie otrzymałam od nich

Przepraszam jeśli moje pytanie jest nieodpowiednie ale co ma na celu branie no spy? Czy to pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka? Ja dwukrotnie miałam podawana no spe przed transferem, tym razem zastrzyk. Ale nigdy lekarz w swych zaleceniach po transferze nie mówił nic o no spie wiec stąd moje pytanie i nie wiem czy jeśli to może pomóc to czy jeśli teraz zacznę ja brać to mogę pomoc moim zarodką

Nospa wycisza skurcze. A przez skurcze można poronić czyli coś tam pomaga. Ja miałam zalecenie po transferze przy bólu brzucha brać nospe. A co do zagnieżdzenia to raczej nie ma wpływu.

reklama
Zaraz będę szukać dalej hi .
Pamiętasz w której części teneryfy były plaże z piaskiem. ?
Ewunka, na Teneryfie piekne plaze na poludniu. Jedna ze zlotym piaskiem w Costa Adeje. Druga z czarnym piaskiem, bardzo urokliwa w Las Amerikas.
Teneryfa jest piekna. My z mezem jestesmy w niej zakochani. Jest co robic na wyspie. Poludnie cieple, na polnocy zimniej.
Na Fuertaventura bym sie zanudzila, bo to jedna wielka pustynia.
Lanzarote tez super.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry