katharina203
Fanka BB :)
Matko swieta odebralam wyniki badan
Progesteron 1.43
Estradiol 9500
Progesteron 1.43
Estradiol 9500
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak jajka???Matko swieta odebralam wyniki badan
Progesteron 1.43
Estradiol 9500
Wizyta dopiero o 18.A jak jajka???
Czuje się dobrze dziękuję:-) staram się nie myśleć ale mimo wszystko czasem się nie da. Transfer także wykonywał dr Ogrodnik ale nawet pozytywne wrażenie odniosłam. Jak tam musiał gdzieś ucisnąc to przeprosił wcześniej tak ze ogólnie ok. Podali mi 2 zarodki 6b. Betę będę robić chyba 3 sierpnia a to tego czasu tylko łóżko mi zostaje:-) lekarz kazał prowadzić leniwy tryb życia:-)
Ja wolę dmuchać na zimno. Książki mam pod ręką i pilota:-) mąż mnie do kuchni nie wpuszcza. Ostatnio razem leżałam juz od punkcji:-)Misis mysle ze to lekka przesada zeby do bety lezec tylko w lozku oszalec mozna. Ja od czasu do czasu tez sie poloze na troche. Funkcjonuje tak samo jak pezed crio tylko ze nie dzwigam i troche sie osczedzam ale za to mam duzo czasu na ksiazki