Ewunka
Fanka BB :)
To beta była dla mnie sukcesem i to jeszcze z jajnika który nie działał. Idzie w dobra stronę ....... może kiedyś dojdę do celu walczę . A powiedz mi jeszcze proszę jak to widzisz mój mąż ma wzorowe nasienie ale. .....Ewunka beta 6,5!!!! to sukces, wiem,że może dla Ciebie to teraz dramat, ale moim zdaniem to baaardzo obiecujące. Jeszcze naturals, nie wykluczone, że te masarze lepiej ukrwiły macice czy po prostu relaks a co za tym idzie niższy poziom kortyzolu i jest owu... Na pewno doszło do zapłodnienia, może nawet do implantacji. Niestety około 60% zarodków jest wadliwych genetycznie. Po prostu miałaś pecha, nie wykluczone,ze znowu się trafi:-) dużego jajco brania i pięknych zarodków i krótkiego porodu
katharina 203 na pewno cos urosło:-) ogólnie im niższy poziom estradiolu tym lepszej jakości oocyty. czyli może mało jajec będzie, ale za to najlepszej jakości. Jeszcze nie wykluczona jest kleska urodzaju, ale nawet jeśli będzie mało oocytów to jeszcze nie koniec swiata. Na forum była już historia jeden oocyt = jeden zarodek = i dziecie biega już po świecie:-)
jagodaaga nikt nie mówił,że będzie łatwo. Moim zdaniem lekarze którzy to obiecują są po prostu nie profesjonalni. Nie ma czegoś takiego jak "pewniak" w ivf. Nawet najlepsze zarodki się nie implantują, czasem beznadziejne przypadki zachodzą w ciąże naturalnie. A te "pewniaki" czasem odchodzą, ze złamanym sercem. Czasem trzeba więcej razy podejść do ivf, czasem więcej niż przewiduje to statystyka, ale się udaje. Ivf to nie wyścigi, chociaż widzę że tutaj tez panuje konkurencja. Nie którym udaje się za 6, 8mym razem i rodzą się piękne i zdrowe dzieci:-) w obu przypadkach dzieciaki są powyżej przeciętnej. po prostu na dobre rzeczy warto czekać. Ja sama podeszłam do dwóch procedur, i mam pięknego synka, a nie byliśmy "pewniakiem":-)
Tydzień temu złamał mu się korzeń zęba jedynki i jest tydzień na antybiotyku Końskich dawkach przeciwbólowych i dostał zastrzyk ze sterydów jak nie mógł wytrzymać z bólu To wszystko teraz lipiec a ok połowy września musiał by dać robaczki do zapłodnienia Czy tam zdąży się coś nowego dobrego zrobić. ? Nie wiem czy nie przesunąć stymulacji w czasie. ..... ? Wizytę ma 15 sierpnia lekarz podejmie decyzję