reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia. Musialam wczoraj pobyc sama. Coraz bardziej trace nadzieje na moje najwieksze marzenie...:( wiem ze musze walczyc ile bede mogla tylko kazda taka sytuacja podcina mi skrzydla. Ehhhh trudne to wszystko...plan taki ze jutro dzwonie do kliniki z wynikiem bety i nie wiem,oni chyba wyznacza jakis termin wizyty kolelejnej? Jak to jest? Po jakom czasie moge śnieżynke odmrozic?? W tym cyklu czy trzeba odczekac? Czy znowu te wszystkie hormony i zastrzyki sie bierze?

reklama
Trzymamy kciuki za piekne jajca :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

24:katherine203- wizyta w trakcie stymulacji

25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: rybka14- criotransfer
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
2:eve87- wizyta serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
3:nieagatka - wizyta serduszkowa
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia. Musialam wczoraj pobyc sama. Coraz bardziej trace nadzieje na moje najwieksze marzenie...:( wiem ze musze walczyc ile bede mogla tylko kazda taka sytuacja podcina mi skrzydla. Ehhhh trudne to wszystko...plan taki ze jutro dzwonie do kliniki z wynikiem bety i nie wiem,oni chyba wyznacza jakis termin wizyty kolelejnej? Jak to jest? Po jakom czasie moge śnieżynke odmrozic?? W tym cyklu czy trzeba odczekac? Czy znowu te wszystkie hormony i zastrzyki sie bierze?

Jagoda ja mysle ze przy nastepnym cyklu bedziesz mogla podejsc do crio.
A co do hormonow to bedziesz musiala pewnie przyjmowac. Ja przed crio 4 dni juz bralam i teraz az do bety. Ale wszystkiego dowiesz sie jak zadzwonisz do swego lekarza.

"gosia321, post: 14193685, member: 165076"]Ewcia a co ten twoj fizjo ci masuje na poprawe pracy jajniow stopki czy jakies inne miejsce. Pytam bo w sierpmówi. ide na masaze kregoslupa to moze przy okazji cos by zrobili i ze mna :)[/QUOTE]
Masaz trwa ok 1 -1.5 h roznie .
Najpierw masuje mi plecy potem grzebie w brzuchu az wychodza mi oczy i na koncu stopy . Potem tu posmera tam posmera :)Nie wolno masowac podczas @ tak mowi . Chodze 1,2 lub 3 razy w tygodniu zalezy .

reklama
Ewunka beta 6,5!!!! to sukces, wiem,że może dla Ciebie to teraz dramat, ale moim zdaniem to baaardzo obiecujące. Jeszcze naturals, nie wykluczone, że te masarze lepiej ukrwiły macice czy po prostu relaks a co za tym idzie niższy poziom kortyzolu i jest owu... Na pewno doszło do zapłodnienia, może nawet do implantacji. Niestety około 60% zarodków jest wadliwych genetycznie. Po prostu miałaś pecha, nie wykluczone,ze znowu się trafi:-) dużego jajco brania i pięknych zarodków i krótkiego porodu:-p
katharina 203 na pewno cos urosło:-) ogólnie im niższy poziom estradiolu tym lepszej jakości oocyty. czyli może mało jajec będzie, ale za to najlepszej jakości. Jeszcze nie wykluczona jest kleska urodzaju, ale nawet jeśli będzie mało oocytów to jeszcze nie koniec swiata. Na forum była już historia jeden oocyt = jeden zarodek = i dziecie biega już po świecie:-)
jagodaaga nikt nie mówił,że będzie łatwo. Moim zdaniem lekarze którzy to obiecują są po prostu nie profesjonalni. Nie ma czegoś takiego jak "pewniak" w ivf. Nawet najlepsze zarodki się nie implantują, czasem beznadziejne przypadki zachodzą w ciąże naturalnie. A te "pewniaki" czasem odchodzą, ze złamanym sercem. Czasem trzeba więcej razy podejść do ivf, czasem więcej niż przewiduje to statystyka, ale się udaje. Ivf to nie wyścigi, chociaż widzę że tutaj tez panuje konkurencja. Nie którym udaje się za 6, 8mym razem i rodzą się piękne i zdrowe dzieci:-) w obu przypadkach dzieciaki są powyżej przeciętnej. po prostu na dobre rzeczy warto czekać. Ja sama podeszłam do dwóch procedur, i mam pięknego synka, a nie byliśmy "pewniakiem":-)

Do góry