reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem ze moze jestem pesymistka...a raczej napewo nia jestem...ale boje sie...boje sie tej jutrzejszej wizyty...boje sie ze te pecherzyki nie drgnely...ze nadal beda po 11mm albo ciut wieksze a i tak za male...

Witaj .
Jak tak robal. ?
Przesypia juz nocki. ?
Uczulenie opanowane. ?
Pozdrawiam
Robal nie śpi bo ząbkuje, ma już dolne jedynki, jedynkę, dwójkę po prawej stronie. A po lewej idzie jedynka, dwójka i trójka. czyli matka chodzi jak zombie. Oprócz tego zaczął raczkować, a od wczoraj podnosi się przy meblach i musze cały czas go asekurować. I się drze bo on chce chodzić przy meblach a mu nie wychodzi...No i mówi już mama, a właściwie krzyczy jak ląduje na tyłku :-) to rekompensuje brak czasu i brak snu.. tak się zapusciłam..a jak tam u Ciebie? Jakieś dobre wiadomości, pisz mi tutaj szybko:-) o złych nie chce słyszeć - żarcik oczywiście:-p

Robal nie śpi bo ząbkuje, ma już dolne jedynki, jedynkę, dwójkę po prawej stronie. A po lewej idzie jedynka, dwójka i trójka. czyli matka chodzi jak zombie. Oprócz tego zaczął raczkować, a od wczoraj podnosi się przy meblach i musze cały czas go asekurować. I się drze bo on chce chodzić przy meblach a mu nie wychodzi...No i mówi już mama, a właściwie krzyczy jak ląduje na tyłku :-) to rekompensuje brak czasu i brak snu.. tak się zapusciłam..a jak tam u Ciebie? Jakieś dobre wiadomości, pisz mi tutaj szybko:-) o złych nie chce słyszeć - żarcik oczywiście:-p
Fajnie marze o tym krzyku mamaaaaaaa :biggrin2::biggrin2: u mnie 3 stymulacja coraz bliżej z okresem w sierpniu zaczynam antyki ( ok 18 tabletek ) potem gonal 300 + menopur 75 + oralgutran . Krótki protokół . Mam mieć wizyty po 3 dniach a potem co dzień :szok::szok: .No i jakoś leci . Nie biorę kolorowych tabletek ;) zaczęłam chodzić do fizjo na masaże na poprawę pracy jajników . W zeszłym miesiącu prawy ( ten który od operacji spał ) miał owulacjie :biggrin2: w 19 dc i 28 dc wyladowalam w szpitalu bp od 3 dni było mi słabo ( tak samo jak kiedyś co się śmiałysmy ze mam menopauze :)) zrobili mi krew beta wyszła 6.5 dali mi jakieś kroplowki o do domu za kilka godzin dostałam okresu :( jak w zegarku 28 dc nic @ nie rusza 2 stymulację jak dla konia a ona dalej jak w zegarku :szok: .
No ale nic nowy cykl nowe możliwości :biggrin2: no i zobaczymy we wrześniu jak tam moje jaja. ....
To tak w skrócie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Pozdrawiam .
Ile ma już Twój Robal. .?

Po jakich dawkach lakow mialyscie gotowe pecherzyki?
Ja juz wzielam
Puregon 1200j
Menopur 600j
I ciekawe czy cos z tego bedzie...nic mnie nawet nie kluje...

Po jakich dawkach lakow mialyscie gotowe pecherzyki?
Ja juz wzielam
Puregon 1200j
Menopur 600j
I ciekawe czy cos z tego bedzie...nic mnie nawet nie kluje...
Ja wzięłam 3000 gonal i 750 menopur i tez mnie nic nie kuło. ... miałam 8 pęcherzyków 4 jajka. Ale każdemu są potrzebne inne dawki nie ma złotego środka dla wszystkich .

reklama
Ewcia a co ten twoj fizjo ci masuje na poprawe pracy jajniow stopki czy jakies inne miejsce. Pytam bo w sierpniu ide na masaze kregoslupa to moze przy okazji cos by zrobili i ze mna :)

Do góry