reklama
katharina203
Fanka BB :)
Wiem ze moze jestem pesymistka...a raczej napewo nia jestem...ale boje sie...boje sie tej jutrzejszej wizyty...boje sie ze te pecherzyki nie drgnely...ze nadal beda po 11mm albo ciut wieksze a i tak za male...
husann
Wiem ze moze jestem pesymistka...a raczej napewo nia jestem...ale boje sie...boje sie tej jutrzejszej wizyty...boje sie ze te pecherzyki nie drgnely...ze nadal beda po 11mm albo ciut wieksze a i tak za male...
Nie przejmuj sie az tak jutro bedziesz miala piekne dorodne jajeczka
gosia321
Przykro mi wiem co czujesz tule mocno :*No to po wszystkim...tak jak czulam a wlasciwie to nic nie czulam...beta ujemna. (( dobrze ze jest weekend i nie bede musiala znowu udawac twardej w pracy (((
nieagatka
Robal nie śpi bo ząbkuje, ma już dolne jedynki, jedynkę, dwójkę po prawej stronie. A po lewej idzie jedynka, dwójka i trójka. czyli matka chodzi jak zombie. Oprócz tego zaczął raczkować, a od wczoraj podnosi się przy meblach i musze cały czas go asekurować. I się drze bo on chce chodzić przy meblach a mu nie wychodzi...No i mówi już mama, a właściwie krzyczy jak ląduje na tyłku :-) to rekompensuje brak czasu i brak snu.. tak się zapusciłam..a jak tam u Ciebie? Jakieś dobre wiadomości, pisz mi tutaj szybko:-) o złych nie chce słyszeć - żarcik oczywiścieWitaj .
Jak tak robal. ?
Przesypia juz nocki. ?
Uczulenie opanowane. ?
Pozdrawiam
Ewunka
Fajnie marze o tym krzyku mamaaaaaaa u mnie 3 stymulacja coraz bliżej z okresem w sierpniu zaczynam antyki ( ok 18 tabletek ) potem gonal 300 + menopur 75 + oralgutran . Krótki protokół . Mam mieć wizyty po 3 dniach a potem co dzień .No i jakoś leci . Nie biorę kolorowych tabletek zaczęłam chodzić do fizjo na masaże na poprawę pracy jajników . W zeszłym miesiącu prawy ( ten który od operacji spał ) miał owulacjie w 19 dc i 28 dc wyladowalam w szpitalu bp od 3 dni było mi słabo ( tak samo jak kiedyś co się śmiałysmy ze mam menopauze ) zrobili mi krew beta wyszła 6.5 dali mi jakieś kroplowki o do domu za kilka godzin dostałam okresu jak w zegarku 28 dc nic @ nie rusza 2 stymulację jak dla konia a ona dalej jak w zegarku .Robal nie śpi bo ząbkuje, ma już dolne jedynki, jedynkę, dwójkę po prawej stronie. A po lewej idzie jedynka, dwójka i trójka. czyli matka chodzi jak zombie. Oprócz tego zaczął raczkować, a od wczoraj podnosi się przy meblach i musze cały czas go asekurować. I się drze bo on chce chodzić przy meblach a mu nie wychodzi...No i mówi już mama, a właściwie krzyczy jak ląduje na tyłku :-) to rekompensuje brak czasu i brak snu.. tak się zapusciłam..a jak tam u Ciebie? Jakieś dobre wiadomości, pisz mi tutaj szybko:-) o złych nie chce słyszeć - żarcik oczywiście
No ale nic nowy cykl nowe możliwości no i zobaczymy we wrześniu jak tam moje jaja. ....
To tak w skrócie
Pozdrawiam .
Ile ma już Twój Robal. .?
katharina203
Po jakich dawkach lakow mialyscie gotowe pecherzyki?
Ja juz wzielam
Puregon 1200j
Menopur 600j
I ciekawe czy cos z tego bedzie...nic mnie nawet nie kluje...
Ja juz wzielam
Puregon 1200j
Menopur 600j
Ewunka
Ja wzięłam 3000 gonal i 750 menopur i tez mnie nic nie kuło. ... miałam 8 pęcherzyków 4 jajka. Ale każdemu są potrzebne inne dawki nie ma złotego środka dla wszystkich .Po jakich dawkach lakow mialyscie gotowe pecherzyki?
Ja juz wzielam
Puregon 1200j
Menopur 600j
reklama
Podziel się: