reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eve mnie boli caly brzuch dzis i ogolnie tak jakos okresowo sie czuje. Ale nie ma bata, czekam na bete, nie zrobie sikanca chociaz mnie korci i to bardzo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra jestem. Norma u lekarza 2 h opóźnienia a dzisiaj było dłużej. Wszystko ok szyjka z 3,6 wydluzyla się na 4,8 jakimś cudem więc jest super :) może przez to że odpoczywam więcej :) nasteona wizyta 8 sierpnia a w połowie jakoś pewnie polowkowr ale to umowi mnie 8 :) dobranoc laski :*

Eve mnie boli caly brzuch dzis i ogolnie tak jakos okresowo sie czuje. Ale nie ma bata, czekam na bete, nie zrobie sikanca chociaz mnie korci i to bardzo.

Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu

Obuchowska,Zamora , i ta Pani Zygler czy jakoś tak. Pisze nazwiska z głowy, wiec mogę przekręcić :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Do stymulacji Zamora jest świetny, chociaż specyficzny w podejściu. Obuchowska w porządku, ale podobno Zamora odważniejszy w doborze leków. Niestety musisz się przygotować na to, że stymulacja stymulacją, ale transfer zrobi ten, kto akurat będzie miał okienko. U mnie w sumie 4 transfery i każdy u kogo innego. A ten pierwszy (udany) z ręki Wojewódzkiego. Po transferze położył mi rękę na brzuchu i już wiedziałam, że będzie dobrze :)

reklama

Ja mam dosyć niestandardowe podejście do sikańców, bo nigdy mnie nie oszukały, a dają dużo łagodniejszą metodę podejścia do wyniku. Zawsze robiłam test ok. 7-8 dpt (przy blastkach). Jeżeli nie było nawet cienia cienia, to był dla mnie znak, że nic z tego, ale jeszcze tak nie na 100%. Czyli już mogłam powoli oswajać się z tą myślą, nadal mając odrobinę nadziei. Wolę to niż dostać betą jak obuchem w głowę :) Ale to oczywiście decyzja każdej z Was :)

Do góry