reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eve mnie boli caly brzuch dzis i ogolnie tak jakos okresowo sie czuje. Ale nie ma bata, czekam na bete, nie zrobie sikanca chociaz mnie korci i to bardzo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra jestem. Norma u lekarza 2 h opóźnienia a dzisiaj było dłużej. Wszystko ok szyjka z 3,6 wydluzyla się na 4,8 jakimś cudem więc jest super :) może przez to że odpoczywam więcej :) nasteona wizyta 8 sierpnia a w połowie jakoś pewnie polowkowr ale to umowi mnie 8 :) dobranoc laski :*

Eve mnie boli caly brzuch dzis i ogolnie tak jakos okresowo sie czuje. Ale nie ma bata, czekam na bete, nie zrobie sikanca chociaz mnie korci i to bardzo.

Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu

Obuchowska,Zamora , i ta Pani Zygler czy jakoś tak. Pisze nazwiska z głowy, wiec mogę przekręcić :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Do stymulacji Zamora jest świetny, chociaż specyficzny w podejściu. Obuchowska w porządku, ale podobno Zamora odważniejszy w doborze leków. Niestety musisz się przygotować na to, że stymulacja stymulacją, ale transfer zrobi ten, kto akurat będzie miał okienko. U mnie w sumie 4 transfery i każdy u kogo innego. A ten pierwszy (udany) z ręki Wojewódzkiego. Po transferze położył mi rękę na brzuchu i już wiedziałam, że będzie dobrze :)

reklama

Ja mam dosyć niestandardowe podejście do sikańców, bo nigdy mnie nie oszukały, a dają dużo łagodniejszą metodę podejścia do wyniku. Zawsze robiłam test ok. 7-8 dpt (przy blastkach). Jeżeli nie było nawet cienia cienia, to był dla mnie znak, że nic z tego, ale jeszcze tak nie na 100%. Czyli już mogłam powoli oswajać się z tą myślą, nadal mając odrobinę nadziei. Wolę to niż dostać betą jak obuchem w głowę :) Ale to oczywiście decyzja każdej z Was :)

Do góry