butterfly1331
Moderator
A właśnie,czego się dowiedziałaś na wizycie u embriologa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie,czego się dowiedziałaś na wizycie u embriologa?
Zarodki były bardzo dobre,ale po punkcji i przebadany komórek można było wywnioskować problemy endokrynologiczna. Teraz zalecał długi protokół,bo krótki u mnie dał za mało komórek. Mówił, że 9 komórek to mało. I generalnie dobry wynik jest wtedy,kiedy 80% komórek jest dojrzałych i z nich 80% powinno się zapłodnic.A właśnie,czego się dowiedziałaś na wizycie u embriologa?
Ja tez zmieniam lekarza,ten zaniedbal moje problemy endokrynologiczne. Zmieniam w ogóle klinikę na NovumHejka dziewczyny.. ja wczoraj poszłam na konsultacje do innego lekarza.. jak usłyszał zw dostałam Diphereline to mu prawie oczy wyszły powiedział że takim lekami się nie leczy.. myślał też że skoro byłam tak mocno stymulowana to że podchodzę do in vitro.. Ogólnie stwierdził że kobiety z endo też zachodzą w ciążę i to mnie nie przekreśla.. Na USG prawy jajnika ma wielkość 9cm Po @ mam zrobić mnóstwo badań przede wszystkim hormony.
Mam straszny metlik w głowie myślała że trafiłam do dobrego lekarza ale jak widać chciał mnie tylko naciągnąć na in vitro bo od pierwszej wizyty o tym mówił..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oni są nastawieni na kasę, nie ma się co oszukiwać. Może warto spróbować u innego. Zobacz,może to jest toJa tez zmieniam lekarza,ten zaniedbal moje problemy endokrynologiczne. Zmieniam w ogóle klinikę na Novum
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Atypowa poprostu inna id reszty nie zawsze oznacza rakowa. Gdyby tak bylo od razu odwolaliby tobie transfer i zaczeli diagnozowac w tym kierunku. Oj marzen marzen nie czytaj wujka google chyba ze typowo medyczne artykulyGosiu już wszystko wiem, byl telefon
No wlasnie ja u siebie nie mam czasu na przerwe i jem przy kompie tzn wole tak niz isc do socjalnego i widziec jak ktos sie patrzy na zegarek ile czasu jemTo nazywasz stresująca praca z pokojem relaxu hihihi świat zwariował
A no tak ta potwora potrafi podniesc mocno cisnienieTo ja mam zawsze 120/ 80 chyba że coś usłyszę teściową to 350 / 200