Ewunka
Fanka BB :)
Chciałabym mieć taki pokój w pracy .W ogóle bym z niego nie wychodziłaTaaa niby teraz pracodawcy tacy pro są
Nie daj się zwieść
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym mieć taki pokój w pracy .W ogóle bym z niego nie wychodziłaTaaa niby teraz pracodawcy tacy pro są
Nie daj się zwieść
Hahah uwierz mi,że szybko by się znaleźli tacy co by Cię z niego pogonili[emoji14]Chciałabym mieć taki pokój w pracy .W ogóle bym z niego nie wychodziła
Jeszcze nic nie wiem. Tyle że tym razem będzie krótki protokół. Idziemy małymi kroczkami po kolei żeby w razie czego psychika mi nie siadła..A więc zdechly tfu paskudny!
Ja mam endometrialna na lewym i krwotoczna tez na lewym prawy po operacji ostatnio dał znaki życia ale nie wiem na który mam liczyć
A już wiesz coś o stymulacji. ? Dawki .? Leki. ?
Musisz być dzielna !!!!!! Patrz na siostrę !!!!Jeszcze nic nie wiem. Tyle że tym razem będzie krótki protokół. Idziemy małymi kroczkami po kolei żeby w razie czego psychika mi nie siadła..
Nie dała bym sięHahah uwierz mi,że szybko by się znaleźli tacy co by Cię z niego pogonili[emoji14]
U mnie w pracy jest pokój. ...... na szczotki jak się położę na podłodze i zarzuce nogi na ścianę to tez jest pełen Relax . Nie wiem czy jakbym zaznała takich luxósow jak u Ciebie czy by mi się w dupie nie poprzewracało
Mi embriolog wczoraj polecał bardzo scraching.Ja już po. Mój zagubiony okres i plamienia podobno normalne przy marvelonie (dziś znów się zaczęło). Na USG wszystko wygląda ok. Mam brać dalej tabletki i za 2 tygodnie zadzwonić do lekarza,żeby ustalić dokładny dzień wizyty. Sprawa z jego odejściem też się wyjaśniła. Dostałam prywatny numer, bo tak czy owak zaproponował, że dalej będzie mnie prowadził.
Rozmawialiśmy też o wspomagaczach, które miała Pisanka. Nie ma badań, które udowadniają, że one zwiększają szansę, ale on jest zwolennikiem scratchingu, nacięcia otoczki i czegoś jeszcze.