reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo z tego co wie, to jest wstrzykiwanie igły z nasieniem w jajniki tak?? Bo inseminacja to zapładnianie bez udziału partnera np: jego nasieniem. Siostra mówiła, że się boi, lekarz jej powiedział, że to niebezpieczne i bolesne . Przynajmniej tak lekarze w Danii mówią, a jak to w Polsce wygląda??

U nas tez jest problem z nasieniem przy pierwszych badaniach bylo i malo plemnikow bo 100000 lekarz kiepska morfologia budowa lekarz od razu powiedzial ze in vitro. A jak pytalismy o suplenebtacje to mowil ze nic nie pomorze. Wiec na wlasna reke m zaczol brac androvit plus i orzechy brazylijskie. Poprawa byla mega 167 mln budowa i morfologia w normie. Ruch malo sie poprawil wiec dolozylismy jeszcze l karnityne nie robilismy badan przed transferem ale z karty wypisowej wynika ze ruch tez ulegl poprawie :)
Kurdę to naprawdę super poprawa była. Muszę zacząć podsuwać Małżowi te orzechy brazylijskie :) Ciekawe w sumie,bo u niego cała ta lista którą wtedy dostał nie zrobiła prawie żadnej różnicy..

A ja mam pytanie...przepisana mam fraxiparine ampulki w zastrzykach w zaleceniach 1 amp dziennie od punkcji..tylko jak dlugo??bo to nie jest napisane... Wiecie moze? Do dnia bety?
Ja mam z kolei Clexane i mam brać 'do odwołania'.Na następny pt umówiłam się od razu do lekarza ustalić co dalej w zależności od wyniku bety.

Gosia a wiesz może czy u nas w klinice robię betę? Jest w ogóle choć jedna wliczona w pakiet? Nie pomyślałam w sumie,żeby spytać.

reklama
Do góry