Aleksander87
Zaciekawiona BB
Słyszałem, że to boli ponoć, piszą, że nie ale jednak tak, czy to prawda ?? Moja siostra się boi bo może bedzie robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
????znaczy co??Słyszałem, że to boli ponoć, piszą, że nie ale jednak tak, czy to prawda ?? Moja siostra się boi bo może bedzie robić
Tak, do bety. Ja brałam to wiemA ja mam pytanie...przepisana mam fraxiparine ampulki w zastrzykach w zaleceniach 1 amp dziennie od punkcji..tylko jak dlugo??bo to nie jest napisane... Wiecie moze? Do dnia bety?
Kurdę to naprawdę super poprawa była. Muszę zacząć podsuwać Małżowi te orzechy brazylijskie Ciekawe w sumie,bo u niego cała ta lista którą wtedy dostał nie zrobiła prawie żadnej różnicy..U nas tez jest problem z nasieniem przy pierwszych badaniach bylo i malo plemnikow bo 100000 lekarz kiepska morfologia budowa lekarz od razu powiedzial ze in vitro. A jak pytalismy o suplenebtacje to mowil ze nic nie pomorze. Wiec na wlasna reke m zaczol brac androvit plus i orzechy brazylijskie. Poprawa byla mega 167 mln budowa i morfologia w normie. Ruch malo sie poprawil wiec dolozylismy jeszcze l karnityne nie robilismy badan przed transferem ale z karty wypisowej wynika ze ruch tez ulegl poprawie
Ja mam z kolei Clexane i mam brać 'do odwołania'.Na następny pt umówiłam się od razu do lekarza ustalić co dalej w zależności od wyniku bety.A ja mam pytanie...przepisana mam fraxiparine ampulki w zastrzykach w zaleceniach 1 amp dziennie od punkcji..tylko jak dlugo??bo to nie jest napisane... Wiecie moze? Do dnia bety?
Ja nie brałam.Kobitki ponawiam pytanie...czy podczas stymulacji bralyscie akard?
Bardzo mi przykroNiestety chyba ten 13-ty to niezbyt szczęśliwy dzień U mnie też lipa. Beta 0,5
Na dodatek nie mamy żadnego mrożaczka