reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja to na dzień dzisiejszy niezależnie od tego jaki wynik tego transferu bedzie nie będę podchodzić do kolejnego transferu ;( nie macie pojęcia co teraz przeżywam ;( nikomu tego nie życzę ;(
Nie mamy pojęcia ? Zastanów się co mówisz bo każda z nas to przeżywa albo przeżywała .

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kaczorku ale macie przecież jeszcze mrozaki, popatrz na inne dziewczyny, tez ciąże biochemiczne z dużo wyższa beta i nie poddają sie tylko działają dalej. Według mnie lekarz miesza w głowie, nie ma raczej szans na ciąże zdrowa i nie wiem po co dalej leki, powinien jakie usg zrobić w takiej sytuacji

Ja to na dzień dzisiejszy niezależnie od tego jaki wynik tego transferu bedzie nie będę podchodzić do kolejnego transferu ;( nie macie pojęcia co teraz przeżywam ;( nikomu tego nie życzę ;(
Sama się nakrecasz. Nic mądrego Ci nie powiem, bo takie sytuacje się zdarzają. Przechodziłam betę 30,60,490 i koniec. Dwa tygodnie zawieszenia. Są dziewczyny z poronieniami w późniejszym okresie, obumarlymi, pustymi. Czekaj spokojnie do kolejnej bety i się nie nastawiaj. Może nie delikatnie, ale to jeszcze nie jest tragedia. Bywają gorsze. I lepiej jeśli ciaza zakończy Ci się teraz niż później. Boli bardziej.
Nue zarzekaj się też, że to koniec. Targają Tobą emocje. Ochloń.
Gdybyś starała się naturalnie nawet nie miałabyś pojęcia o ciąży. Większość kobiet nie zauważa, nie wie o ciąży, która okazuje się biochemiczna.
Jeśli o cp chodzi. Cóż. Możesz się zadreczac. Ale nic Ci to nie da, bo przez najbliższe kilkanaście jak nie kilkadziesiąt dni i tak nie uzyskasz odpowiedzi.

W kwestii cp chyba jestem ekspertem, bo miałam 3. Beta rosła, nigdy nie stała w miejscu. U mnie dochodziła co najmniej do 1000. Zawsze kończyło się to laparoskopią. Przy biochemicznej doszła do 30 potem zaczęła spadać i organizm się oczyścił.

reklama
Do góry