reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Po laparoskopii woreczka żółciowego byłam 6 dni mam nadzieje ze wszystko wyjaśni sie w poniedziałek ;( chociaż dzisiaj po południu z bardzo rozcieńczonego siku wyszła druga delikatna kreska ;( ale teraz boje sie co to moze oznaczać ;( ile dni od transferu można zrobić Usg żeby cos zobaczyć?
Mi kazali przyjsc 4 tyg po transferze na usg, czyli to wyszlo praktycznie 2 tyg od zrobionej bety.

reklama
Wszędzie w necie piszą ze cp jest niebezpieczna dla zdrowia i życia ;(
Kurczę, powiem ci ze z takim podejściem jak twoje mozna popaść w jakiś obłęd. Zeby caly dzień szukac informacji, sama siebie wręcz utwierdzając w przekonaniu o cp, nakręcać się niemiłosiernie w nieskończoność zamiast zajac mysli czymś innym, czymkolwiek... To nie jest tak, ze my nie wiemy co przeżywasz, bo kazda z nas albo przechodzila podobne chwile albo wlasnie je przechodzi, ale nie można tak się nakręcać negatywnie jak ty. To są ogromne emocje -racja, ale ja po biochemicznej, zrozumiałam to co niektóre dziewczyny mi wtedy pisaly, ze one by sie cieszyly chociaz z tego, bo to znaczy ze mozna w ciaze zajść. I tak tez o tym zaczelam myśleć jak ochłonęłam. Przestań juz szukac w necie , sprawdzać bo cokolwiek tam wyczytasz to przeciez nie jest analiza twojego przypadku, tylko kogoś innego.

Hej
Znalazłam Wasze forum przed chwila. Zaczęliśmy z mężem procedurę Ivf po 2 latach starania się o dziecko.
Dziś zaczynam symulacje,przede mną pierwszy zastrzyk.
Oby się udało, bo działamy prywatnie. Niestety za późno wyszła mi niedrożność jajowodow :(
Witaj :)
Powodzenia
Jestes na dlugim czy krotkim protokole ?
I jak pierwszy zastrzyk ?

Przepraszam was wszystkie za moje marudzenie :( mam nadzieje ze nie bedzie mnie miały dość :( jestem panikara ;( chciałam podejść do ivf a po zrobieniu pierwszego zastrzyku dopadł mnie strach o konsekwencje ;/ taka juz jakaś dziwna jestem ze moze i za bardzo sie wszystkim przejmuje ;( tylko nie wiem co na to poradzić i jak to w sobie zmienić ;( ogólnie mam tak ze boje św poważnych chorób,śmierci itd i nieraz jakis tak łapie czarne musi ;( przepraszam ;( chciałabym żeby bul juz poniedziałek ;( ps. Postaram sie juz wam tak nie marudzić i sie użalać ;( przepraszam

Kaczorku to nie o to chodzi ze tu cos piszeszi sie uzalasz jak twierdzisz. Nam chodzi o to ze sama sie udreczasz siedzac w necie i szukajac czegokolwiek co moze przypominac twoj przypadek. Forum jest przeciez po to zeby sie wygadac.
Mowilam ci zebys weekend spedzila milo z mezem zrelalsowala sie i odpuscila glowie.

reklama
Do góry