reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Po laparoskopii woreczka żółciowego byłam 6 dni mam nadzieje ze wszystko wyjaśni sie w poniedziałek ;( chociaż dzisiaj po południu z bardzo rozcieńczonego siku wyszła druga delikatna kreska ;( ale teraz boje sie co to moze oznaczać ;( ile dni od transferu można zrobić Usg żeby cos zobaczyć?
Mi kazali przyjsc 4 tyg po transferze na usg, czyli to wyszlo praktycznie 2 tyg od zrobionej bety.

reklama
Wszędzie w necie piszą ze cp jest niebezpieczna dla zdrowia i życia ;(
Kurczę, powiem ci ze z takim podejściem jak twoje mozna popaść w jakiś obłęd. Zeby caly dzień szukac informacji, sama siebie wręcz utwierdzając w przekonaniu o cp, nakręcać się niemiłosiernie w nieskończoność zamiast zajac mysli czymś innym, czymkolwiek... To nie jest tak, ze my nie wiemy co przeżywasz, bo kazda z nas albo przechodzila podobne chwile albo wlasnie je przechodzi, ale nie można tak się nakręcać negatywnie jak ty. To są ogromne emocje -racja, ale ja po biochemicznej, zrozumiałam to co niektóre dziewczyny mi wtedy pisaly, ze one by sie cieszyly chociaz z tego, bo to znaczy ze mozna w ciaze zajść. I tak tez o tym zaczelam myśleć jak ochłonęłam. Przestań juz szukac w necie , sprawdzać bo cokolwiek tam wyczytasz to przeciez nie jest analiza twojego przypadku, tylko kogoś innego.

Hej
Znalazłam Wasze forum przed chwila. Zaczęliśmy z mężem procedurę Ivf po 2 latach starania się o dziecko.
Dziś zaczynam symulacje,przede mną pierwszy zastrzyk.
Oby się udało, bo działamy prywatnie. Niestety za późno wyszła mi niedrożność jajowodow :(
Witaj :)
Powodzenia
Jestes na dlugim czy krotkim protokole ?
I jak pierwszy zastrzyk ?

Przepraszam was wszystkie za moje marudzenie :( mam nadzieje ze nie bedzie mnie miały dość :( jestem panikara ;( chciałam podejść do ivf a po zrobieniu pierwszego zastrzyku dopadł mnie strach o konsekwencje ;/ taka juz jakaś dziwna jestem ze moze i za bardzo sie wszystkim przejmuje ;( tylko nie wiem co na to poradzić i jak to w sobie zmienić ;( ogólnie mam tak ze boje św poważnych chorób,śmierci itd i nieraz jakis tak łapie czarne musi ;( przepraszam ;( chciałabym żeby bul juz poniedziałek ;( ps. Postaram sie juz wam tak nie marudzić i sie użalać ;( przepraszam

Kaczorku to nie o to chodzi ze tu cos piszeszi sie uzalasz jak twierdzisz. Nam chodzi o to ze sama sie udreczasz siedzac w necie i szukajac czegokolwiek co moze przypominac twoj przypadek. Forum jest przeciez po to zeby sie wygadac.
Mowilam ci zebys weekend spedzila milo z mezem zrelalsowala sie i odpuscila glowie.

reklama
Do góry