Kaczorku cokolwiek można zobaczyć na usg dopiero jak beta jest powyżej 1000. Nawet cp.
Mi lekarz mówił, ze pęcherzyk można juz wypatrzeć przy becie 300.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaczorku cokolwiek można zobaczyć na usg dopiero jak beta jest powyżej 1000. Nawet cp.
Dzień dobry .Hmm wiem ze to moze wydac sie smieszne pytanie bo przeciez jeszcze nie betoealam i nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciazy ale powiedzcie mi od kiedy u was zaczely was draznic zapachy??
Pytam bo wczoraj po powrocie z zakupow przy rozpakowywaniu strasznie zaczela smierdziec mi makrela na ktora w sklepie mialam ochote a wieczorem wpadli do nas goscie i myslalam ze sie zrzygam jak m przyniosl kawe naturalna do pokoju no masakra jakas nigdy tak nie mialam zawsze lubilam zapach kawy
A wiem ze w ciazy odrzuca od niektorych zapachow ale czy zaczyna sie tak wczesnie ???
No wlasnietak wczoraj mi sie zaczelo ze zastanawialam sie czy nic nie jest popsute w lodowce bo normalnie dryfila calaGosia mi zaczęło śmierdzieć w lodówce juz przy stymulacji zaczelo smierdziec zwłaszcza z lodówki i tak juz zostało. A do kawy to dopiero niedawno wróciłam.
ale mamy przekichane tez mialam wzmorzony wech przy stymulacji ale po punkcji na chwile przeszeszlo i rozkrecilo sie wczoraj.Dzień dobry .
Mnie na stymulacji śmierdzi prawie wszystko. ..... wychodzę na dwór o mówię do męża fuuuu ale śmierdzi wiosna
Czuje wszystko strasznie wyostrza mi się węch i 90 % rzeczy mi śmierdzi