reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mavi ja mialam zawste weryfikacje progesteronu,pierwsza robilam 7 dpt. i powinna byc powyzej 15 tak mi mowila pani w labo.Twoj 3dpt .jest 22 to juz jest bardzo wysoko.hmmm,pytanie jaki byl w dniu transferu? wiesz?Bierzesz duzo progesteronu wiec nie ma sie co dziwic.Mam nadzieje tylko,ze przy transferze byl odpowiednio wysoki ( 1,5-1,7 moje labo i nie tylko)bo w tym momencie trzeba sie norm trzymac,a potem to im wyzszy tym lepszy.
Tyle moge ci od siebie napisac.

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
Annemarie progesteronu w dniu transferu nie badałam. Podchodziłam na cyklu sztucznym 2 dni przed włączeniem progesteronu wynik był <0,159. A i miałam transfer blastusia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
On mówił ze rożne cuda widział i dopóki beta rośnie ciąża jest i wszystko sie moze zdarzyć ale mam tez brac pod uwagę ciąże biochemiczna ale dopóki beta rośnie mam czekać ;/

Ale ta beta juz nie rosnie,tylko spada.I ze to wygladalo od poczatku niezbyt dobrze ,moim zdaniem,powinien ci powiedziec,ze masz sie na wszystko przygotowac.Po prostu byc szczerym,na czyms zaufanie trzeba budowac:)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
Annemarie progesteronu w dniu transferu nie badałam. Podchodziłam na cyklu sztucznym 2 dni przed włączeniem progesteronu wynik był <0,159. A i miałam transfer blastusia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wiem,ale teraz jest na pewno bardzo ladny,o niego juz sie martwic nie musisz:)

Jeden dwudniowy ;( moim zdaniem tez nic z tego nie bedzie ale cóż nie mam nic do stracenia jeśli zrobię jak każe ;/
No nie będę cię okłamywać, na pewno nic z tego nie będzie. Pytałam o ilość zarodków bo u mnie przy 2 zarodkach beta spadła i znowu wzrosła . ale później znowu spadła. Czasami tak jest jak jeden zarodek umrze a drugi rozwija się dalej. Ale skoro to był jeden to raczej nie ma szans

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie moge zaczac brac magnez na swoja reke ? Zapomnialam zagadac i zapytac lekarza...czesto mi miesnie "skacza" ,albo coraz czesciej w stopie zaczynam czuc skurcz, na brzuchu tez wyczuwam delikatne drgania. Jak myslicie... po transferze bralam Magnezin moze do niego wrocic ? Pomozcie... :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie moge zaczac brac magnez na swoja reke ? Zapomnialam zagadac i zapytac lekarza...czesto mi miesnie "skacza" ,albo coraz czesciej w stopie zaczynam czuc skurcz, na brzuchu tez wyczuwam delikatne drgania. Jak myslicie... po transferze bralam Magnezin moze do niego wrocic ? Pomozcie... :)

Dziewczyny to biora cala ciaze przeciwskurczowo,bralabym bez zastanowienia.

Do góry