reklama
agatek28
Fanka BB :)
Dziewczyny dziekuje za szczegolowa analize mojego charakteru i bezczelnego zachowania. Nie, no czlowiek musi wiecznie dzioba cieszyc, nawet wtedy kiedy zycie jego dziecka wisi na wlosku.
Ja jestem zdruzgotana perspektywa, ze moj chlopczyl moze jeszcze chasac przez 4 tyg. A potem to sie nagle moze skonczyc. To tylko przypuszczenia, bo moze tez byc dobrze, i przewaznie w 90% czasu mysle, nastawiam sie pozytywnie. Ale tez mam chwile zalamania i poczucie niesprawiedliwosci (tak, tak, czuje niesprawiedliwosc).
I wlasnie dzisiaj mam taki dzien.
Ja jestem zdruzgotana perspektywa, ze moj chlopczyl moze jeszcze chasac przez 4 tyg. A potem to sie nagle moze skonczyc. To tylko przypuszczenia, bo moze tez byc dobrze, i przewaznie w 90% czasu mysle, nastawiam sie pozytywnie. Ale tez mam chwile zalamania i poczucie niesprawiedliwosci (tak, tak, czuje niesprawiedliwosc).
I wlasnie dzisiaj mam taki dzien.
butterfly1331
Moderator
Anika, nie płacz, tylko lepiej opowiedz nam, jak się ma Pola? Brzuszek rośnie, mała daje Ci się we znaki? :-)będę niebawem
anika11
Butterflay, Pola rosnie, brzuszek rośnie, ja rosnę Mała ma swoje pory aktywnosci i babluje powodując unoszenie się brzucha tu i tam.Anika, nie płacz, tylko lepiej opowiedz nam, jak się ma Pola? Brzuszek rośnie, mała daje Ci się we znaki? :-)
wierzę, że każda z Was doczeka tego stanu!
dziekuję :*
N@t@li@89
Rybka14 ja niby też nie mam zastrzeżeń ale zastanawiam się nad wieloma rzeczami które sa nie tłumaczone pacjentowi, na niektóre pytania nie potrafią odpowirdziec... nie wiem może analizuje porażkę w taki sposób ale coś jest na rzeczy.
Motylku poszedł priv
Motylku poszedł priv
katharina203
Agatek ja ci bardzo zazdroszcze...ze wiesz jak to jest byc matka...ze drugie zdrowe nosisz pod sercem...wiesz ja dwie kreski widze tylko w snach z ktorych nie chce sie obudzic...
reklama
Podziel się: