reklama
a może....?Koraliku - naturalnie nie przylazła, po 10 dniach luteiny też nie, po 10 dniach estrofemu+luteiny też nie...
wiesz o co chodzi
koralik83
Fanka BB :)
Ukradli? A pytałaś lekarza? Wiesz moze masz rozregulowana gospodarkę hormonalna i cos sie opoznilo/poprzestawialo..Na pewno sie pojawi :*Koraliku - naturalnie nie przylazła, po 10 dniach luteiny też nie, po 10 dniach estrofemu+luteiny też nie...
koralik83
Hej, witaj na forum.Dziewczyny jakie musiałyście wykonać dodatkowo badania przed in vitro ? Ile czasu to wszystko trwało ? Nam zależy na czasie i mam nadzieję że w sierpniu uda się przystąpić do pierwszego transferu.
Badania same w sobie duzo czasu nie zajmują. Lekarz musi zdecydować po obejrzeniu wynikow i Ciebie jakim protokolem masz iść, ile bedziesz sie wyciszac przed (tabletki anty). Gdzie sie leczysz? Jaki jest u Was problem?
Hej, witaj na forum.
Badania same w sobie duzo czasu nie zajmują. Lekarz musi zdecydować po obejrzeniu wynikow i Ciebie jakim protokolem masz iść, ile bedziesz sie wyciszac przed (tabletki anty). Gdzie sie leczysz? Jaki jest u Was problem?
Hej,
Zaczynamy w Invimedzie w Warszawie. Problem jest z płodnością u męża, niestety żaden lekarz już nie dał nam szans na naturalną ciążę przy tak małej ilości nasienia
koralik83
Ej nie smuc sie. To tylko drobna przeszkoda w drodze po bobasa.Wszystko jest do przejścia. Kiedy wizyta?Hej,
Zaczynamy w Invimedzie w Warszawie. Problem jest z płodnością u męża, niestety żaden lekarz już nie dał nam szans na naturalną ciążę przy tak małej ilości nasienia
gosia321
A moze warto zatestowac w takiej sytiacjiKoraliku - naturalnie nie przylazła, po 10 dniach luteiny też nie, po 10 dniach estrofemu+luteiny też nie...
Wizyta w następny piątek. Ja większość badań mam wykonanych więc mam nadzieję, że szybko pójdzieEj nie smuc sie. To tylko drobna przeszkoda w drodze po bobasa.Wszystko jest do przejścia. Kiedy wizyta?
reklama
Podziel się: