gosia321
Fanka BB :)
I zrobilas po 14 czy wczesniejGosia u mni eteż na wypisie jak miała 5dniowe podawane, że po 14 dniach test zrobić. Więc nie wiem od czego to zalezy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I zrobilas po 14 czy wczesniejGosia u mni eteż na wypisie jak miała 5dniowe podawane, że po 14 dniach test zrobić. Więc nie wiem od czego to zalezy
To prawda, ja moge jesc codziennie przed snam kebaby, pizze i smazone kielbaski i mnie nie rusza, a chcialabym dobic do 50-52 kg, bo czesto sklepowe "s" sa na mnie za duze :/Agatku - jesteś wyjątkiem, który naturalnie sam z siebie ma bardzo niską masę ciała .
Wiesz co raz czekałam do 14 dni, ale kolejnym razem dałam sobie spokój. Więc robiłam koło 11dptI zrobilas po 14 czy wczesniej
Ja miałam 3 dniowe zarodki klasy 8B. Sikańca robiłam 9 dpt 2 kreski a 11dpt betęI zrobilas po 14 czy wczesniej
Moze przez te upały wolniej sie wlecze? Nie bój nic, znajdzie sięwidział ktoś może moją @? bo się zaczynam martwić
Agatek właśnie o to chodzi ze ty masz taką budowę i takie predyspozycje. Nie pilnujesz się jesz wszystko i dostarczasz potrzebna ilość tłuszczu. Takie masz szczęście a dla kogoś kto ma skłonności do tycia albo musi się pilnować nie jest to dibre bo orgaznim ciagke potrzebuje jedzenia bo jest go dostarczane za.malo to jak ma jeszvze wykarmic bobasa też miałam koleżankę z zoladkiem bez dnaE tam laski, ja przy dwoch podejsciach mialam BMI okolo 17 i udalo sie dwa razy.
Teraz tez nie mam idealnej wagi, nie tyje nic a nic.
Przy pierwszej ciazy mialam identycznie waga ruszyla dopiero po 20 tyg. Licze na to samo teraz. W pierwszej ciazy przytylam 16 kg i nie mialam zadnego problemu zeby to zrzucic, a najsmieszniejsze, jest to ze ja nawet nie patrzylam na zadna diete, jadlam normalnie, czesto tlusto, czesto po 22, czesto smazone a waga sama leciala na leb na szyje. Taka moja uroda.