reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy ✊✊✊✊za dzisiejsza wizyte Megi* - duzo ładnych jajec
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

2:.Megi*- wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
2: aniołkowamama - za kolejny dzien z synkiem w brzuszku :)

3: gosia321 - transfer blastki
3: koralik83 - wizyta po skoerowania na dodatkowe badania przed rozpoczeciem nowych starań
4: Megi* - punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę i u endokrynologa
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartiniM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: husann - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15: Kajka89 - betowanie
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać

reklama
W południe miałam skurcze ale udało się wyciszyć. Już takie straszaki będę mieć do końca.
Synek tak szaleje i wypycha nóżki jakby naprawdę chciał stamtąd wylezć i szuka którędy

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby jednak jeszcze trochę został tam,gdzie jest. Teraz upały, nie ma się gdzie spieszyć ;-) Trzymaj się!

Mnie też wydymalo i ciągle latalam siku to chyba normalne.

A ja znowu dołka zlapalam. Za 15 min mój M ma urodziny i moja beta miała być prezentem ( marzył o tym) czuje się jakbym zawiodła jako kobieta i nie dałam rady. Przez dwa tygodnie miałam w brzuchu kropeczki na które tak długo czekamy liczyłam na cud ale niestety się nie wydarzył. wiem in vitro to loteria ale nadzieja ginie ostatnia;((

Przepraszam za żale ale tylko Wy zrozumiecie je najlepiej. Dobrej nocy.

Kochana nie mysl tak w niczym nie zawiodlas twoj maz napewno tak nie mysli.
Poprostu sie nie udalo ale tak jaki piszesz in vitro to loteria

To jest ewidentnie taki dyskomfort w brzuchu wogole mnie wydyma a wieczorem to z 5 razy do kibelka siku lece masakra normalnie :o
Gosiu, mi po lutinusie nic się nie działo, tylko strasznie wypływał. A ta krostka to może faktycznie jakiś "syfek", czasami po depilacji robi mi się coś takiego. To chyba nie powinno mieć wpływu na transfer.

Natalia, śniłaś mi się dzisiaj :-) Opiekowałyśmy się jakimś dzieckiem i było nam bardzo źle, że nie mamy swoich.
Wiem,co czujesz. Ja też chciałam zrobić rok temu mężowi prezent na urodziny. Nie udało się i miałam poczucie porażki. Wczoraj byliśmy w Angeliusie, trafiliśmy na mnóstwo kobiet w ciąży, ale tym razem podniosło mnie to na duchu. Ludziom się udaje, nam też się uda! Potrzebujemy tylko więcej czasu. Głowa do góry, porażka nie jest Twoją winą. Nie jest niczyją winą. Kup tę "Potęgę podświadomości", poczytaj i spróbuj myśleć pozytywnie :-*

Gosiu ten "syfek " nic nie przeszkodzi ukrec mu głowę i juz. Co do luteiny to nic Ci nie powiem bo nie byłam na tym etapie.
Natalia winna. ? Zastanów się jeszcze raz bo jakiś diabeł za głową pier. ..... głupoty. Nikt nie jest winny ze jest chory. A niepłodność to choroba pary nie ważne gdzie leży przyczyna. Mąż będzie kochał Cię zawsze iTy jego też .

Ostatnia edycja:
Megi jejeczka śliczne okraglutkie niechaj będą no i endometrium 8 :biggrin2: życzę z całego serca .
Aniolkowa mama powiedz synowi ze Ciocia prosi żeby był grzeczny o siedział w brzuszku i nabierał na wadze .
Bądź dzielna .
Czesia do jasnej cholery czemu mi to robisz ?Daj znać jak moje bliźniaki :D
Miłego dnia Wam wszystkim życzę

Natalia, musisz byc dobrej mysli do końca. Każda z nas pragnie dzidziusia, niektórym juz sie udało. Tobie tez się uda. Patrząc po forum nawet in vitro nie jest gwarantem ciąży za pierwszym podejściem. Moja córeczka jest z 3 podejścia. Juz byłam załamana wylałam tonę łez bo była ostatnim mrozaczkien i udało sie. Teraz podchodzę kolejny raz do całej procedury i pierwszy raz juz jest porażka.
Pamiętaj trzeba wierzyć do końca, wiara czyni cuda.

Czesc dziewczyny powiedzcie mi czy jeżeli transfer sie nie udał to nawet w trakcie brania leków przed beta moze przyjść @? Termin @ mam na sobotę lub niedziele a betę na poniedziałek i zastanawiam sie czy @ moze przyjść w terminie jeśli transfer nie udany?

reklama
Do góry