reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Może chłopaki postanowiliWlasnie wiadomo co z Czesia nie odzywa sie prawie caly dzien moze jednak postawila na swoim i sie rozpakowala ?
gosia321
Mam pytanie poniewaz na 2 dzien po punkcji zauwazylam na wardze tam na dole zgrubienie dzisiaj jest dalej i zrobilo sie biale wyglada normalnie jak jakis pryszczol coz to moze byc??? Czy ktoras z was miala tak po punkcji wczesniej na pewno tego nieialam. Zastanawiam sie jakim gownem mnie zarazili i czy nie wplynie to na to ze bedzie transfer???
gosia321
Oby mamusia bylaby szczesliwaMoże chłopaki postanowili
N@t@li@89
Ja nie pomogę bo u mnie było ok po aplikacji. A może przypadkiem zadrapalas? Nie wiem głupie stwierdzenieA i jeszcze powiedzcie mi czy po luteinusie bolal was brzuch gdzies tak godzine po aplikacji ???
gosia321
To jest ewidentnie taki dyskomfort w brzuchu wogole mnie wydyma a wieczorem to z 5 razy do kibelka siku lece masakra normalnieJa nie pomogę bo u mnie było ok po aplikacji. A może przypadkiem zadrapalas? Nie wiem głupie stwierdzenie
N@t@li@89
Mnie też wydymalo i ciągle latalam siku to chyba normalne.To jest ewidentnie taki dyskomfort w brzuchu wogole mnie wydyma a wieczorem to z 5 razy do kibelka siku lece masakra normalnie
A ja znowu dołka zlapalam. Za 15 min mój M ma urodziny i moja beta miała być prezentem ( marzył o tym) czuje się jakbym zawiodła jako kobieta i nie dałam rady. Przez dwa tygodnie miałam w brzuchu kropeczki na które tak długo czekamy liczyłam na cud ale niestety się nie wydarzył. wiem in vitro to loteria ale nadzieja ginie ostatnia;((
Przepraszam za żale ale tylko Wy zrozumiecie je najlepiej. Dobrej nocy.
reklama
Podziel się: