reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie poniewaz na 2 dzien po punkcji zauwazylam na wardze tam na dole zgrubienie dzisiaj jest dalej i zrobilo sie biale wyglada normalnie jak jakis pryszczol coz to moze byc??? Czy ktoras z was miala tak po punkcji wczesniej na pewno tego nieialam. Zastanawiam sie jakim gownem mnie zarazili i czy nie wplynie to na to ze bedzie transfer???

To jest ewidentnie taki dyskomfort w brzuchu wogole mnie wydyma a wieczorem to z 5 razy do kibelka siku lece masakra normalnie :o
Mnie też wydymalo i ciągle latalam siku to chyba normalne.

A ja znowu dołka zlapalam. Za 15 min mój M ma urodziny i moja beta miała być prezentem ( marzył o tym) czuje się jakbym zawiodła jako kobieta i nie dałam rady. Przez dwa tygodnie miałam w brzuchu kropeczki na które tak długo czekamy liczyłam na cud ale niestety się nie wydarzył. wiem in vitro to loteria ale nadzieja ginie ostatnia;((

Przepraszam za żale ale tylko Wy zrozumiecie je najlepiej. Dobrej nocy.

reklama
Do góry