reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny help!
Jutro rano mam przyjac pierwszy gonal, polozna kazala brac miedzy 6 a 10 rano, a mam info z apteki w ktorej go zamowilam ze dojdzie dopiero kolo 17! I co teraz? Wziac od razu jak odbiore i kolejna dawke rano normalnie? Czy wystartowac dzien pozniej??
Probuje sie skontaktowac z dr ale na razie lipa

Najki mi raz brakło gonalu jak byłam na weekend u siostry i zadzwoniłam do kliniki i kazali mi wziąć od razu po powrocie do domu wieczorem a następny na drugi dzien normalnie jak zawsze

reklama
Cześć dziewczyny juz jestem po wizycie [emoji5]transfer zaplanowany na poniedziałek 6.06 .lekarz dodał mi nowy lek ,żel dopochwowy Crinone 80mg/g i zmniejszył ilość lutinusu. Czy któraś z was stosowała ten żel i może mi coś o nim powiedzieć bo mój lekarz raczej dziś mało mowy był. A dodam że dosc drogi 218 zł. Na 15 dni po jednej ampułki dziennie. A zapomnialabym rozmrazamy i podajemy 2 zarodki .oby oby się udało [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka ja Crinone stosowałam po każdej IUI. On jest bardzo dobry. Trzymam kciuki za bliźniaki

Aniołkowamamo trzymaj synusia jeszcze w brzuszku;)) patrz Czesi się przeciąga to i Ty musisz na kolejkę czekać.
Czesia a Ty grzmotnij tam ta durna babę i zapytaj czy chce mieć do czynienia ze wściekła ciotka Ewunka;))
Agatek to jest jakiś kosmos co piszesz ale to musi być błędna diagnoza. Trzymaj się :*
Gosia czekam na wieści ze masz masę zarodeczkow i wkrótce fatum zejdzie z wątku i odwrocisz zła passę.

Aniołkowamamo trzymaj synusia jeszcze w brzuszku;)) patrz Czesi się przeciąga to i Ty musisz na kolejkę czekać.
Czesia a Ty grzmotnij tam ta durna babę i zapytaj czy chce mieć do czynienia ze wściekła ciotka Ewunka;))
Agatek to jest jakiś kosmos co piszesz ale to musi być błędna diagnoza. Trzymaj się :*
Gosia czekam na wieści ze masz masę zarodeczkow i wkrótce fatum zejdzie z wątku i odwrocisz zła passę.
Oby bo narazie wiadomosci brak :)

Mam kilka skurczy w ciągu dnia ale to podobno norma. Mały imprezuje w brzuchu
No to sytuacja trochę opanowana :rolleyes: bardzo się ciesze .
A szyjka dalej 3 .? Żywią cie zupa czy kroplowka. ? Malutki dalej na sterydach. ?
Czesia Zych dziewczyna ociąga poród bo wie że Ty jesteś po niej :rolleyes:
A jak się czujesz .? Ja myślę o Was dzień i noc pisz do nas częściej proszę

Czesia jak chłopaki. ? Ja Cię proszę bo ja dłużej tego czekania nie zniose .
Jedź na inny szpital i wal scieme ze Cię boli ze nie możesz oddychać ze dziecka nie czujesz sciemniaj i nie wychodź ze szpitala puki dzieci nie będą na rękach. Nie ma co to jest dla mnie za duży stres wiem ze nie chciałaś rodzic VW innym szpitalu ale ja na samą myśl że miała bym rodzic z ta franca i jej szefem wolała bym rodzic w domu :errr: jedz do lekarzy bo w tym szpitalu to jakieś konowaly debile i brak mi słów .
Ja bym z nimi na pewno nie chciała rodzic a Ty się nie upieraj słuchaj cioci :D

Myślę że to normalne pytanie nie wyjdziesz na dziwną :biggrin2:
Chodź sytyacjia dziwna dopiero miałaś usg był pecherzyk nie było krwiakow torbieli ... wiec co to :errr: który to dzień cyklu. ? Żebyś nie myślała ze tylko Ty jesteś dziwna ja też krwawienie z pępka :laugh2: miałam tam ognisko endonetriozy które kiedyś mi wycinali i chyba znów mam. ... z "pupki " hi hi hi też czasem. ....
Ja juz nie zwracam uwagi na takie pierdoły :laugh2::laugh2:
No dziwna sytuacja. Zadzwonię tam dzisiaj i zapytałam. Dziś mam 17 dc. Dotychczas u mnie wszystko było ok. Sama nie wiem, o co chodzi. Na innym forum dziewczyna mi napisała, że też jej się tak zrobiło po 3 in vitro i nie wiadomo dlaczego. Jakby mało było stresu :-(

Gosia, nadal trzymamy kciuki! :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
No dziwna sytuacja. Zadzwonię tam dzisiaj i zapytałam. Dziś mam 17 dc. Dotychczas u mnie wszystko było ok. Sama nie wiem, o co chodzi. Na innym forum dziewczyna mi napisała, że też jej się tak zrobiło po 3 in vitro i nie wiadomo dlaczego. Jakby mało było stresu :-(

Gosia, nadal trzymamy kciuki! :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)
Nie stresuj się bo to na pewno nic stresujscego .Kiedy masz następne lezakowanie z nogami w górze. ? Teraz jesteś bez żadnych leków odpoczywasz 3 m do następnej stymulacji. ? Dziś nadal żywa krew .? Dużo. ?ilość okresowa czy sladowa. ?

Do góry