reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaczęło się po południu brązowym plamieniem, teraz krew jest różowa z jakimiś nitkami i resztą śluzu (sorry :) ). Zupełnie nie wiem, czego się spodziewać- co jest normalnym objawem, a co odchyleniem od normy. No nic, będę obserwować i najwyżej jutro skontaktuję się z kliniką. Najwyżej zrobię z siebie idiotkę :)
Myślę że to normalne pytanie nie wyjdziesz na dziwną :biggrin2:
Chodź sytyacjia dziwna dopiero miałaś usg był pecherzyk nie było krwiakow torbieli ... wiec co to :errr: który to dzień cyklu. ? Żebyś nie myślała ze tylko Ty jesteś dziwna ja też krwawienie z pępka :laugh2: miałam tam ognisko endonetriozy które kiedyś mi wycinali i chyba znów mam. ... z "pupki " hi hi hi też czasem. ....
Ja juz nie zwracam uwagi na takie pierdoły :laugh2::laugh2:

Witajcie dziewczyny po pełnym dniu wrażeń na forum.
Melduje się, że beta hcg 11dpt 5,3 czyli mikro. Lekarz kazał odstawić leki. Z reszta dzisiaj dostałam brunatnego okresu.

Co oznacza taka niska beta? Macie pojęcie? Co jest przyczyna?

Dziewczyny help!
Jutro rano mam przyjac pierwszy gonal, polozna kazala brac miedzy 6 a 10 rano, a mam info z apteki w ktorej go zamowilam ze dojdzie dopiero kolo 17! I co teraz? Wziac od razu jak odbiore i kolejna dawke rano normalnie? Czy wystartowac dzien pozniej??
Probuje sie skontaktowac z dr ale na razie lipa
ja bym zaczęła dzień później stymulację można zacząć od 1 do 5 dnia cyklu .Nie odważyła bym się wziąść o 17 a następny o 9 . Skumuluja się dawki. ....

Witajcie dziewczyny po pełnym dniu wrażeń na forum.
Melduje się, że beta hcg 11dpt 5,3 czyli mikro. Lekarz kazał odstawić leki. Z reszta dzisiaj dostałam brunatnego okresu.

Co oznacza taka niska beta? Macie pojęcie? Co jest przyczyna?
Nie mam pojęcia jedyne co mi przychodzi do głowy to ze doszło to implantacji ale ciąża nie dała rady się rozwijać. Ale to tylko tak na chłopski rozum

Najki - ja tez bym zaczęła dzien pozniej, wydaje mi sie ze to mniejsze zło niz dowalić sobie dwie dawki co sie na siebie nałożą.

Falka - bardzo mi przykro:( juz łatwiej przeżyć zerową betę, przykro mi ze musiałaś przez to przejść.

Agatek - jestem przerażona tym co piszesz ale mam nadzieje ze to tylko zła diagnoza. Koszmar normalnie.

Ktoś pytał o Crinone gel, ja stosowałam, podobno rewelacja, bije luteinę na głowę. Niestety jakos ciazy mi nim nie było;) sporo go wypływa, po nocy prześcieradło brudne[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny juz jestem po wizycie [emoji5]transfer zaplanowany na poniedziałek 6.06 .lekarz dodał mi nowy lek ,żel dopochwowy Crinone 80mg/g i zmniejszył ilość lutinusu. Czy któraś z was stosowała ten żel i może mi coś o nim powiedzieć bo mój lekarz raczej dziś mało mowy był. A dodam że dosc drogi 218 zł. Na 15 dni po jednej ampułki dziennie. A zapomnialabym rozmrazamy i podajemy 2 zarodki .oby oby się udało [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. ja miałam przy pierwszym transferze Crinone. Wszystko ok, tylko po ok 10 dniu aplikowania ( pierwszy brałam po punkcji) miałam upławy brązowe i z każdym dniem było mocniej i dużo resztek ze mnie wypływało potem już z krwią. Bardzo mnie to stresowało. Muszę dodać, że była implantacja zarodka w 9dpt dwie kreski, ale plamiłam już z krwią, 10dpt dwie kreski i krwawienie, 11dpt beta 6,5 :( Przy następnych transferach duphastion i nic nie ruszyło.

reklama
Do góry