reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ponawiam pytanie: czy któraś z Was plamiła/krwawiła w okolicach owulacji w cyklu po nieudanym transferze?
Ann, jak to było teraz u Ciebie? Jesteśmy w podobnym miejscu cyklu. Nie chcę niepotrzebnie wszczynać alarmu, jeśli to jest normalne. Czy organizm może się nadal oczyszczać?
Nie wiem krwawienia w połowie cyklu nigdy nie miałam ale chyba nie ma jeszcze co panikować mógł trochę z głupiec organizm po stymulacji . A plamisz brąz. ? Czy żywa krew. ?

reklama
Hej kochane dzisiaj leniuchuje u rodzinki grill piekna pogoda i dlatego sie nie odzywalam.
Z kliniki nie dzwonili dzisiaj pewnie zadzwonia jutro i 1 moze transfer. Troche sie denerwuje nie powiem ze nie bo myslalam ze zadzwonia dzisiaj .
Ja juz prawie dostałam zawału. ....... a Ty do nich jeszcze nie dzwoniłas v tylko czekasz :o

Agatek czytałam kiedyś taki artykuł, chłopczyk sie urodził tylko z jedna nóżka chyba bo właśnie taśma sie owinęła i odcięła dziecku kończyny, masakra, długo pózniej o tym myślałam, oby u ciebie było dobrze lub dało sie to szybko usunąć.

Czesia a to jedyny szpital który masz w okolicy? A twój lekarz nie może ci wypisać papierka na cc?
30 km dalej mam szpital gdzie jest też nieporozumienie na położnictwie, później jeszcze 3 też coś ok 30 km chyba. Tylko że uparcie nie chcę tam rodzic.
Jutro jadę do lekarza i obczaję co mi powie mądrego.

Cześć dziewczyny juz jestem po wizycie [emoji5]transfer zaplanowany na poniedziałek 6.06 .lekarz dodał mi nowy lek ,żel dopochwowy Crinone 80mg/g i zmniejszył ilość lutinusu. Czy któraś z was stosowała ten żel i może mi coś o nim powiedzieć bo mój lekarz raczej dziś mało mowy był. A dodam że dosc drogi 218 zł. Na 15 dni po jednej ampułki dziennie. A zapomnialabym rozmrazamy i podajemy 2 zarodki .oby oby się udało [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

30 km dalej mam szpital gdzie jest też nieporozumienie na położnictwie, później jeszcze 3 też coś ok 30 km chyba. Tylko że uparcie nie chcę tam rodzic.
Jutro jadę do lekarza i obczaję co mi powie mądrego.
Ja już trochę wiem jak to zrobić :rolleyes:
Jutro niech Ci ten tłuk daje zaświadczenie ze musisz mieć cesarke już z powodu że ciocia Ewunia zejdzie na zawał :errr:.
A jak ty się w ogóle czujesz. ?

Cześć dziewczyny juz jestem po wizycie [emoji5]transfer zaplanowany na poniedziałek 6.06 .lekarz dodał mi nowy lek ,żel dopochwowy Crinone 80mg/g i zmniejszył ilość lutinusu. Czy któraś z was stosowała ten żel i może mi coś o nim powiedzieć bo mój lekarz raczej dziś mało mowy był. A dodam że dosc drogi 218 zł. Na 15 dni po jednej ampułki dziennie. A zapomnialabym rozmrazamy i podajemy 2 zarodki .oby oby się udało [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Żelu nie znam ale mam nadzieje ze przyklei te 2 kropki

Nie wiem krwawienia w połowie cyklu nigdy nie miałam ale chyba nie ma jeszcze co panikować mógł trochę z głupiec organizm po stymulacji . A plamisz brąz. ? Czy żywa krew. ?
Zaczęło się po południu brązowym plamieniem, teraz krew jest różowa z jakimiś nitkami i resztą śluzu (sorry :) ). Zupełnie nie wiem, czego się spodziewać- co jest normalnym objawem, a co odchyleniem od normy. No nic, będę obserwować i najwyżej jutro skontaktuję się z kliniką. Najwyżej zrobię z siebie idiotkę :)

Zaczęło się po południu brązowym plamieniem, teraz krew jest różowa z jakimiś nitkami i resztą śluzu (sorry :) ). Zupełnie nie wiem, czego się spodziewać- co jest normalnym objawem, a co odchyleniem od normy. No nic, będę obserwować i najwyżej jutro skontaktuję się z kliniką. Najwyżej zrobię z siebie idiotkę :)
Może jeszcze się coś oczyszcza po takiej dawce leków i tego wszystkiego wkoncu miałaś grube endometrium przygotowane pod zarodki. Nie martw się i tak jak mówisz zadzwoń do lekarza po to jest żeby ci powiedzieć czy to normalne. ;)

reklama
Do góry