reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Betę mam robić dopiero za tydzień w poniedziałek ;( dzisiaj progesteron robiłam ale wynik bedzie jutro; progesteron tez podpowie czy sie udało czy nie ma to znaczenia? ;( wariuje juz ;(
Ja nie musialam zrobic progesteronu, wiec nie mam pojecia, a bete jesli chcesz to mozesz zrobic np w sobote - o ile wynik bedziesz miala tego samego dnia :)

reklama
Dziewczyny help!
Jutro rano mam przyjac pierwszy gonal, polozna kazala brac miedzy 6 a 10 rano, a mam info z apteki w ktorej go zamowilam ze dojdzie dopiero kolo 17! I co teraz? Wziac od razu jak odbiore i kolejna dawke rano normalnie? Czy wystartowac dzien pozniej??
Probuje sie skontaktowac z dr ale na razie lipa

Najki, ja wzielabym od razu, jakbym dostala. No chyba, ze uda Ci sie skontaktować z lekarzem i postanowi inaczej.

Kaczorek, ja nie miałam absolutnie zadnych objawów, a koncze 22tc ;)

Ann, nie, Gosia sie nie odzywala...

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!

Naszym problemem jest nasienie Męża, którego prawie nie ma jak to P. Dr powiedział.
pierwszy raz podchodziliśmy do in vitro.
Punkcję miałam w piątek, udało się pobrać 6 komórek z czego 3 zostały zapłodnione[emoji846] w 3 dobie czyli dziś miałam transfer, a teraz pozostało mi leżeć i czekać na 9 czerwca gdzie bede miała Betę [emoji846] a godzinę po niej wizytę u lekarza. Nie nastawiam się bo to pierwszy raz, dla nas sukcesem jest to ze udało się zapłodnić komórki [emoji846] to dobry znak na to, żeby dalej próbować i walczyć o małe szczęście!

Pozdrawiam Was wszystkie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

multikaczorek , mysle ze tak sobotnia beta juz by cos sie ruszylo...albo w ta albo w ta , a wponiedzialek zrobic druga :)

reklama
Do góry