reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Betę mam robić dopiero za tydzień w poniedziałek ;( dzisiaj progesteron robiłam ale wynik bedzie jutro; progesteron tez podpowie czy sie udało czy nie ma to znaczenia? ;( wariuje juz ;(
Ja nie musialam zrobic progesteronu, wiec nie mam pojecia, a bete jesli chcesz to mozesz zrobic np w sobote - o ile wynik bedziesz miala tego samego dnia :)

reklama
Dziewczyny help!
Jutro rano mam przyjac pierwszy gonal, polozna kazala brac miedzy 6 a 10 rano, a mam info z apteki w ktorej go zamowilam ze dojdzie dopiero kolo 17! I co teraz? Wziac od razu jak odbiore i kolejna dawke rano normalnie? Czy wystartowac dzien pozniej??
Probuje sie skontaktowac z dr ale na razie lipa

Najki, ja wzielabym od razu, jakbym dostala. No chyba, ze uda Ci sie skontaktować z lekarzem i postanowi inaczej.

Kaczorek, ja nie miałam absolutnie zadnych objawów, a koncze 22tc ;)

Ann, nie, Gosia sie nie odzywala...

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!

Naszym problemem jest nasienie Męża, którego prawie nie ma jak to P. Dr powiedział.
pierwszy raz podchodziliśmy do in vitro.
Punkcję miałam w piątek, udało się pobrać 6 komórek z czego 3 zostały zapłodnione[emoji846] w 3 dobie czyli dziś miałam transfer, a teraz pozostało mi leżeć i czekać na 9 czerwca gdzie bede miała Betę [emoji846] a godzinę po niej wizytę u lekarza. Nie nastawiam się bo to pierwszy raz, dla nas sukcesem jest to ze udało się zapłodnić komórki [emoji846] to dobry znak na to, żeby dalej próbować i walczyć o małe szczęście!

Pozdrawiam Was wszystkie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

multikaczorek , mysle ze tak sobotnia beta juz by cos sie ruszylo...albo w ta albo w ta , a wponiedzialek zrobic druga :)

reklama
Do góry