reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wkurza mnie juz to czekanie na betę ;( i w ogóle to myśle ze sie nie udało ;( nie czuje żebym była w ciazy ;( w ogóle nic nie czuje ;( nie czuje sie jakoś inaczej ani nic szczególnego nie zauważam u siebie ;( bedzie chyba doopa ;(((

reklama
Agatek to chyba nie zdarza sie za często wiec mam nadzieje ze to będzie jakaś wielka pomyłka!! Ze wszystko będzie dobrze i juz nie będziesz mieć żadnych przykrych niespodzianek do końca

A ja zadreczam sie ciagle jednym pytaniem :) Kiedys tak ok 2 tyg temu myslalam, ze czuje pierwsze ruchy , teraz stwierdzam ze to chyba nie byly ruchy tylko jakby nerwobol tak jak np. oko czasem skacze :D ja juz sama nie wiem czy to to czy nie, a czuje jakby coraz czesciej... gdyby nie to ,ze lekarze o to pytaja kiedy byly pierwsze ruchy pewnie mniej bym sie stresowala ,a tak to czuje sie jak balwan jakis nie umiejacy okreslic czy to to.... :(

Agatek czytałam kiedyś taki artykuł, chłopczyk sie urodził tylko z jedna nóżka chyba bo właśnie taśma sie owinęła i odcięła dziecku kończyny, masakra, długo pózniej o tym myślałam, oby u ciebie było dobrze lub dało sie to szybko usunąć.

Czesia a to jedyny szpital który masz w okolicy? A twój lekarz nie może ci wypisać papierka na cc?
No wlasnie to jedyny problem, ze sie owija. Ale czytalam, ze tasmy sa bardzo rzadkie. Moj maluszek ma raczki, nozki...
W tamtym roku byl w Gdansku przypadek, ze chlopiec urodzil sie bez raczek i bez nozek. Wlasnie tasma amputowala wszystko. Tylko, ze kurde jak mogli tego nie widziec na usg?

Wkurza mnie juz to czekanie na betę ;( i w ogóle to myśle ze sie nie udało ;( nie czuje żebym była w ciazy ;( w ogóle nic nie czuje ;( nie czuje sie jakoś inaczej ani nic szczególnego nie zauważam u siebie ;( bedzie chyba doopa ;(((

A kiedy masz miec wyniki?

Gosia sie odzywala?mieli dzisiaj dac znac czy jutro? sorry za te pytania,ale w pracy nie ogarnia.Tu sie tyle dzieje...:(

A ja zadreczam sie ciagle jednym pytaniem :) Kiedys tak ok 2 tyg temu myslalam, ze czuje pierwsze ruchy , teraz stwierdzam ze to chyba nie byly ruchy tylko jakby nerwobol tak jak np. oko czasem skacze :D ja juz sama nie wiem czy to to czy nie, a czuje jakby coraz czesciej... gdyby nie to ,ze lekarze o to pytaja kiedy byly pierwsze ruchy pewnie mniej bym sie stresowala ,a tak to czuje sie jak balwan jakis nie umiejacy okreslic czy to to.... :(
Jak poczujesz ruchy bedziesz wiedziala ze to to. Czesto sie kladz na plecy, rece na brzuszek i czekaj. Mozesz zjesc cos slodkiego, zeby malca pobudzic. Ja poczulam kopniaczki w tamta srode. Nie da sie tego przeoczyc. Ani pomylic z niczym innym. To jest bardzo specyficzne.

Jak poczujesz ruchy bedziesz wiedziala ze to to. Czesto sie kladz na plecy, rece na brzuszek i czekaj. Mozesz zjesc cos slodkiego, zeby malca pobudzic. Ja poczulam kopniaczki w tamta srode. Nie da sie tego przeoczyc. Ani pomylic z niczym innym. To jest bardzo specyficzne.
Prawde mowiac kazdy mi tak mowi, ze bede wiedziala ze to to :D
3mam kciuki za Ciebie, zeby wszystko powiodlo sie pomyslnie i oby byly zle podejrzenia !

A kiedy masz miec wyniki?

Gosia sie odzywala?mieli dzisiaj dac znac czy jutro? sorry za te pytania,ale w pracy nie ogarnia.Tu sie tyle dzieje...:(
Betę mam robić dopiero za tydzień w poniedziałek ;( dzisiaj progesteron robiłam ale wynik bedzie jutro; progesteron tez podpowie czy sie udało czy nie ma to znaczenia? ;( wariuje juz ;(

reklama
Malutkikaczorku, progesteron chyba nic Ci nie pomoze, bo musisz go badac regularnie. Tak mi sie wydaje. Powiedz, ktory masz dpt? I mialas podanego zarodka iludniowego???

Do góry