Ewunka
Fanka BB :)
Czesia ale powiedz pani ze w tym tygodniu ciąży bliźniaczej to trzeba sprawdzić wody ktg szyjkę rozwarcie bo ona może inne książki czytała.
Konował jeb. ..
Konował jeb. ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To to wiem tylko ze teraz im dluzej beda siedziec u siebie tym wieksze jest prawdopodobienstwo ze bedzie im spadac masa urodzeniowa. A jesli do teraz rosli mega to szkoda by bylo no nie...Takie skurcze znaczą ze oni wyjdą sami za 2/3 tygodnie jak będziesz miała co 8 minut to znaczy ze to juz blisko
Wez...ja zyje nadzieja,ze nie trafie juz na ta sama klare!Czesia ale powiedz pani ze w tym tygodniu ciąży bliźniaczej to trzeba sprawdzić wody ktg szyjkę rozwarcie bo ona może inne książki czytała.
Konował jeb. ..
A ze ja? It's not so easy..Siostro kiedy idziesz do lekarza po nowy plan. ? Ja jeszcze czekam na datę
W którym jesteś tygodniu. ?To to wiem tylko ze teraz im dluzej beda siedziec u siebie tym wieksze jest prawdopodobienstwo ze bedzie im spadac masa urodzeniowa. A jesli do teraz rosli mega to szkoda by bylo no nie...
3kg sztuka obstawiam . Dorodne sztuki na zelkachTo to wiem tylko ze teraz im dluzej beda siedziec u siebie tym wieksze jest prawdopodobienstwo ze bedzie im spadac masa urodzeniowa. A jesli do teraz rosli mega to szkoda by bylo no nie...
Mam 1 siostręA ze ja? It's not so easy..