reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mgs miłych urodzin i urlopu. Prezent juz dostałaś teraz niech rośnie zdrowo

U nas 24 godziny bez skurczy :-) kolejny dzień do przodu :-) z malutkim wszystko dobrze. Zaciskam nogi i nie wypuszczę!
Piotruś siedział u mamy ponad miesiąc w brzuszku ba sterydach i lekach.
Mówili że jak posiedzi tydzień to będzie super a siedział ponad miesiąc . Sciskaj nogi nie puszczaj

reklama
Na dlugim mialam gonapeptyl i gonal 150j a teraz na krotkim gonal 150j menopuren 75 i cetrotide

Dzięki, moze jest u mnie jakas logika której nie rozumiem po prostu

Ja na krótkim brałam 300 albo 375 ale słyszałam że jeśli na dużych dawkach nic się nie zapladnia to wracają do małych. .
W Hiszpanii in vitro standardowa minimalną dawka to 225 .
Ale lekarz ma jakąś wizję .......
Tu dużo dziewczyn ma 150 dawkę

Dzięki, tylko ze jak ja na 225 mało produkuję co bedzie przy 150...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć babolki :)
Mgs wszstkiego najlepszego:*
Koralik i Natalia wiem co czujecie, ostatnio ogladalam program o in vitro na tlc i tam pani pscholog sie wypowiadała, ze nieplodnosc to jak choroba, nikt nie jest winny, ze jest chory. Ja tez czesto sie zastanawiam czemu nas to spotkało, przeciez jestesmy dobrymi ludzmi, nie zasluzylismy, jestesmy dobrymi rodzicami u nas kolejne dziecko mialo by jak w raju, a tu dooopa. Ale zawsze tez mysle sobie, ze skoro nas to spotkało to znaczy ze jestesmy w stanie to przejsc, wiele razy mialam w zyciu pod gorke i tym razem tez jakos dam sobie rade i bede miec tego upragnionego dzidziusia i u was tez tak bedzie!!! Trzymajcie sie dziewczyny i glowa do gory.

Dzięki, moze jest u mnie jakas logika której nie rozumiem po prostu

Dzięki, tylko ze jak ja na 225 mało produkuję co bedzie przy 150...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak odpowiedziałaś na 150 .? Może w 6 dniu dołoży coś a może nie będzie potrzeby. ....
Czasem oni maja swoje wizje których nikt nie rozumie ale .....
Mnie dała dodatkowe zastrzyki w 10 ds a w ulotce było napisane ze daje się je w 6 ....
Może chce uzyskać mniej jajek i mniejsze endometrium jest w tym napewno jakiś plan uwierz ze dobry.

Czesia rodzisz. ? ? ? To oczekiwanie jest gorsze niż czekanie na betę tak mi się wydaje :D:D
Widziałam żelki bez glutenu chyba Wam kupie ;)
Nie Ciotka,jeszcze jestesmy w trojpaku;)
Powiem Ci ze masz duzo racji. Czekasz,wsluchujesz sie w siebie,wytrzeszczasz galy i ... i nic. W tym tyg pojawialy sie skurcze,wczoraj wieczorem i dzis rano tak mnie napizdzaly pachwiny,ze ruszac sie nie moglam:( w nocy jak juz udalo mi sie przeturlac na drugi bok to juz tak spalam do rana zeby tylko nie musiec sie ruszyc:( nie wiem czy to znaczy ze oni powoli sie wybieraja czy jak.
W pon zglosimy sie do szpitala,tak jak pani bystra kazala i przekonamy sie kiedy nas rozpakuja;)
Hmm zelusie, Ty wiesz co dobre :D
Dzisiaj lozeczko maluchom przygotowalismy, usiadlam i tak na nie popaczylam...wiesz jak mi sie dziwnie zrobilo:szok:

Nie Ciotka,jeszcze jestesmy w trojpaku;)
Powiem Ci ze masz duzo racji. Czekasz,wsluchujesz sie w siebie,wytrzeszczasz galy i ... i nic. W tym tyg pojawialy sie skurcze,wczoraj wieczorem i dzis rano tak mnie napizdzaly pachwiny,ze ruszac sie nie moglam:( w nocy jak juz udalo mi sie przeturlac na drugi bok to juz tak spalam do rana zeby tylko nie musiec sie ruszyc:( nie wiem czy to znaczy ze oni powoli sie wybieraja czy jak.
W pon zglosimy sie do szpitala,tak jak pani bystra kazala i przekonamy sie kiedy nas rozpakuja;)
Hmm zelusie, Ty wiesz co dobre :D
Dzisiaj lozeczko maluchom przygotowalismy, usiadlam i tak na nie popaczylam...wiesz jak mi sie dziwnie zrobilo:szok:
Takie skurcze znaczą ze oni wyjdą sami za 2/3 tygodnie jak będziesz miała co 8 minut to znaczy ze to juz blisko :p

Czesia bo ja czekam na ciebie. Nie chce ci się wtryniać w kolejkę wiec się spiesz bo nie wiem ile ja wytrzymam ;-)
Dobrze robisz;) pilnuj swojej kolejki:p
Trzymaj nogi mocno, w pon ide do szpitala i zobaczymy co wymysla.
Trzymam za Was kciuki najmocniej jak sie da! Kazdy dzien w brzuszku to duzy plus dla malego.

reklama
Do góry